publicēts:

Priecīgus un gaišus svētkus!

Uzdevumi.lv komanda novēl ļauties svētku sajūtām un ielaist sirdī prieku! Lai izdodas saņemt un dāvāt otram laipnu vārdu, siltu smaidu un nesavtīgi vairot labo šajā pasaulē! 

 

publicēts:

Tests: Drošība ziemā

Ziemas brīvlaikā ir ļoti svarīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un atpūsties no mācībām, taču nedrīkst aizmirst arī par drošības jautājumiem.

publicēts:

Darba lapas sirsnīgiem svētkiem!

Esam sagatavojuši Ziemassvētku darba lapas, kas palīdzēs uzburt siltas sajūtas un radīt prieku apkārtējiem. Lejupielādē, izdrukā un nes prieku tālāk!

publicēts:

Noderīgi! Pirmā semestra noslēguma testi

Tuvojoties pirmā semestra noslēgumam atgādinām, ka portāla Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola" ir pieejami semestra noslēguma testi dažādos mācību priekšmetos.

publicēts:

"Pārbaudes darbu" funkcionalitātes jaunumi

Mēs neatlaidīgi strādājam pie portāla uzlabošanas, lai to padarītu vēl parocīgāku un noderīgāku skolotāju, skolēnu un arī vecāku ikdienā. Ņemot vērā Jūsu atsauksmes un ieteikumus, esam papildinājuši sadaļas “Pārbaudes darbi” funkcionalitāti. Lasiet par dažādajiem uzlabojumiem un izmaiņām, kuras esam veikuši, tālāk.

 

publicēts:

Nenokavējiet brīdi, kad bērnam vajadzīga palīdzība mācībās

Dažreiz pirmais signāls, ka nepieciešama palīdzība, ir brīdis, kad bērns “atnesis mājās” sliktu atzīmi. Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem un laicīgi atbalstītu savu skolēnu, aicinām iepazīt Uzdevumi.lv sniegtās iespējas.

 

publicēts:

4 veidi kā izmantot Uzdevumi.lv, lai Tu būtu līderis mācībās

Kā uzlabotos Tavas sekmes, ja pēc uzdevuma izpildes uzreiz varētu redzēt arī pareizo atbildi un paskatīties, kā tas risināts soli pa solim? Kā būtu, ja turpat mājas datorā vai telefonā varētu pildīt valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumus? Risini vienu tēmu dažādās variācijās un uzlabo sekmes ar Uzdevumi.lv PROF pakalpojumu!

 

publicēts:

Papildināta "Ātro testu" funkcionalitāte

Ņemot vērā atsauksmes un ieteikumus no skolotājiem, kuru skolās jau aktīvi izmanto "Ātros tests", esam uzlabojuši un pilnveidojuši formatīvās vērtēšanas rīka funkcionalitāti. Tagad skolotāji testa rezultātus var pārnest arī uz E-klases žurnālu. Par šo un citiem uzlabojumiem lasiet tālāk.

publicēts:

Darba lapas katrai rudens brīvlaika dienai

Straujiem soļiem un pelnīti ir pienācis pirmais mācību gada brīvlaiks! Lai katra brīvlaika diena paietu interesanti, aizraujoši un piepildīti, esam sagatavojuši jaunas darba lapas. Uzdevumi.lv darba lapas Tevi sauks krāšņos rudens piedzīvojumos, mudinās radoši un aktīvi izpausties, neaizmirstot arī par brīdi atpūtai.

publicēts:

Atver un izdrukā nedēļas plānotāju

Vēlamies Tev palīdzēt organizēt savu dienas grafiku efektīvāk! Lai paveiktu visu ieplānoto gan skolai, gan ārpus tās, esam sagatavojuši nedēļas dienu plānotāju.

publicēts:

Pārspēj pats sevi: 5 soļi uz panākumiem

Gan mācībās, gan sportā, gan citās nodarbēs jebkuru mācību un treniņu procesu var padarīt vieglāku un aizraujošāku, ieviešot spēles elementus. Esam sagatavojuši ieteikumus, lai Tev būtu vieglāk gūt panākumus gan mācībās, gan dzīvē.

publicēts:

Labdien, skolotāj!

“Labdien, Skolotāj!” - cik bieži saņemat šo šķietami vienkāršo uzrunu? Skolotājs ir kā tilts, kas savieno skolas dzīvi ar plašo pasauli. Skolotājs ir kā atbalsta persona, padomdevējs, audzinātājs, morālā kompasa paraugs. Katram Jūsu skolēnam Jūs esat nozīmīgs kādā citā veidā!

publicēts:

Darba lapas un tests par Miķeļiem

Sagatavojies Miķeļdienai, kas pilna ne vien ar bagātīgām rudens ražām, bet arī ar interesantām tradīcijām, izmantojot mūsu izveidotās Miķeļu darba lapas un testu!

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi septembrī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar septembra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Pildi darba lapas un apsveic tēti svētkos!

Esam sagatavojuši Tev darba lapas "Viss par manu tēti/vectēvu", kas būs gan kā jauka nodarbe kopā ar brāļiem, māsām un vecākiem, gan kā ideja apsveikumam, ko vari pasniegt savam tētim un vectēvam dāvanā. Izpildi darba lapas un uzdāvini svētkos!

publicēts:

Darba lapas par vasaras piedzīvojumiem

Lai atcerētos visu, kas šajā vasarā paveikts, un neaizmirstu nevienu vasaras piedzīvojumu, aicinām izpildīt mūsu izveidotos uzdevumus vasaras darba lapās.

publicēts:

Sveicam Zinību dienā!

Sveicot Tevi Zinību dienā, novēlam vienmēr saglabāt nezūdošu prieku un interesi apgūt jaunas lietas! Lai ik diena pilna jaunu jautājumu un atbilžu, jaunu pieņēmumu un atklājumu, jaunu mēģinājumu un izdošanos!

publicēts:

Jaunumi portālā 2023./2024. mācību gadā

Šo mācību gadu varam sākt ar dažādu jaunumu apkopojumu. Pagājušais mācību gads un vasara bijusi ļoti ražīga - gan jauna mācību satura tapšanas ziņā, gan dažādu portāla funkciju uzlabošanā. Uzzini, kā portāls Uzdevumi.lv var būt vēl noderīgāks mācīšanās procesā!

publicēts:

Kā veiksmīgi sagatavoties skolai?

Augusts un septembris ir laiks, kad vasara tuvojas noslēgumam un notiek pakāpeniska gatavošanās jaunajam mācību gadam. Īpaši satraucošs šis process var būt tad, ja dosies mācīties 1. klasē, pie citas skolotājas vai jaunā skolā. Kā efektīvāk un pārdomātāk sagatavoties skolas uzsākšanai? Esam sagatavojuši lejupielādējamus PDF materiālus, kuros atradīsi mini špikerus, lai gatavošanās notiktu pēc iespējas vienkāršāk.

publicēts:

Darbu plānotājs produktīvai vasarai

Lai vasaras brīvlaiks būtu produktīvs, esam izveidojuši dienas darbu plānotāju. Tas palīdzēs Tev sekot līdzi darāmajiem darbiem, kā arī izbaudīt vasaras brīvlaiku, neaizmirstot nevienu no aktivitātēm un piedzīvojumiem!

publicēts:

Automātiska klases maiņa skolēniem

Atgādinām, ka 1. augustā Uzdevumi.lv sistēmā notiks automātiska klases maiņa lietotājiem ar lomu "Skolēns" un "Students", tāpēc mainīt klasi pašiem nav nepieciešams.

publicēts:

Darba lapas aizraujošai un drošai vasarai

Lai Tu varētu vasaru pavadīt droši un interesanti, esam sagatavojuši noderīgas darba lapas, kas palīdzēs Tev sagatavoties priekpilnai, aizraujošai un drošai vasarai!

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi maijā (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar maija jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Cik daudz Tu zini par 1. un 4. maiju? Darba lapas.

Par godu 1. un 4. maija svētkiem, esam sagatavojuši darba lapas, kurās vari izpildīt krustvārdu mīklu, burtu režģi un citus uzdevumus, lai nostiprinātu savas zināšanas par Latvijas vēsturi.

publicēts:

Noderīgi! Otrā semestra noslēguma testi

Tuvojoties mācību gada noslēgumam atgādinām, ka portāla Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola" ir pieejami semestra noslēguma testi dažādos mācību priekšmetos.

publicēts:

Iegūsti pirmo vietu klasē!

Lai gatavošanās gada noslēguma pārbaudījumiem būtu aizraujošāka, trenējies, pildot uzdevumus un krājot TOP punktus!

publicēts:

Valsts pārbaudes darbu grafiks un gatavošanās materiāli vidusskolēniem

Lai iegūtu vispārējo vidējo izglītību, skolēniem jānokārto vairāki pārbaudījumi. Portālā Uzdevumi.lv Tev ir lieliska iespēja ar dažādu materiālu un testu palīdzību atkārtot, nostiprināt savas zināšanas pirms valsts pārbaudes darbiem. Esam sagatavojuši apkopojumu un saites uz mācību materiāliem, kas noderēs, gatavojoties eksāmeniem. Tāpat arī eksāmenu grafiku un A4 plakātu.

publicēts:

Valsts pārbaudes darbu grafiks un gatavošanās materiāli 9. klasēm

Portālā Uzdevumi.lv atradīsiet gatavošanās uzdevumus eksāmeniem un citu gadu eksāmenu paraugus. Lieliska iespēja zināšanu atkārtošanai, nostiprināšanai un treniņam pirms valsts pārbaudes darbiem.
Esam sagatavojuši apkopojumu un saites uz mācību materiāliem, kas noderēs, gatavojoties eksāmeniem. Tāpat arī eksāmenu grafiku un A4 plakātu.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi martā (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar marta jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Mācies interesantāk un motivē sevi izcilībai!

Pildīt mājasdarbus, pārbaudes darbus un pārējos skolas darbus var būt nogurdinoši un rezultātā var zust motivācija mācībām.

Tāpēc, lai padarītu mācības aizraujošākas un rastu veidu, kā sevi motivēt, iesakām piedalīties klasesbiedru TOPā!

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi februārī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar februāra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Diagnosticējošie darbi 6. klasei 2022./2023. mācību gadā

Jau pavisam drīz norisināsies diagnosticējošie darbi 6. klases skolēniem - dabaszinībās, latviešu valodā un matemātikā. Portāls Uzdevumi.lv var būt lielisks sabiedrotais, lai Tu varētu nostiprināt zināšanas un diagnosticējošā darba laikā justos droši un pārliecināti. Trenējies ar iepriekšējo gadu diagnosticējošo darbu uzdevumiem un jauniem gatavošanās treniņuzdevumiem šī gada darbam.

publicēts:

Diagnosticējošie darbi 3. klasei 2022./2023. mācību gadā

Jau pavisam drīz norisināsies diagnosticējošie darbi 3. klases skolēniem. Lai Tu varētu nostiprināt zināšanas un diagnosticējošā darba laikā justos droši un pārliecināti, aicinām izmantot lielisku iespēju gatavoties diagnosticējošiem darbiem kopā ar Uzdevumi.lv.

Trenējies ar iepriekšējo gadu diagnosticējošo darbu uzdevumiem un jauniem gatavošanās treniņuzdevumiem šī gada darbam.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi janvārī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar janvāra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.