Uzdevumi.lv sveic Tevi jaunā mācību gada sākumā un vēl izturību un allaž nenogurstošu vēlmi apgūt jaunas lietas un prasmes. Šo mācību gadu varam sākt ar dažādu jaunumu apkopojumu. Pagājušais mācību gads un vasara bijusi ļoti ražīga gan jauna mācību satura tapšanas ziņā, gan dažādu portāla funkciju uzlabošanā.



Portāls Uzdevumi.lv ir lielisks palīgs un vērtīgs rīks mācību procesā. Lai mācīšanās būtu vēl efektīvāka un vieglāka, ik dienu strādājam pie esošā satura uzlabošanas, papildināšanas un jauna satura radīšanas. Vasaras laikā publicētas vairāk nekā 50 tēmas 10 dažādos mācību priekšmetos. Sākoties jaunajam mācību gadam, portālā pieejami arī jauni mācību priekšmeti:

Citus mācību priekšmetu materiālus kā vienmēr atradīsi sadaļā "Virtuālā skola". Publicētās un plānotās mācību tēmas dažādos mācību priekšmetos vari aplūkot sagatavotajā PDF materiālā.
 

Lejupielādēt apkopojumu
 



Bez mācību priekšmetu satura izstrādes, Uzdevumi.lv komanda ik dienu strādā pie esošās funkcionalitātes uzlabošanas un pilnveidošanas, lai portāls kļūtu vēl draudzīgāks un noderīgāks mūsu lietotājiem.
 

Darba lapas

Noteikti būsi pamanījis, ka pagājušā gada laikā uzsākām darbu pie dažādu tematisko darba lapu veidošanas, kas noderēja skolēniem gan individuāli, gan darbā klasē un skolā. Arī šogad turpināsim piedāvāt dažādas darba lapas un “Starpbrīža testus” Tavu zināšanu pilnveidošanai vai brīvajam brīdim. Testus un darba lapas vienkopus atradīsi sadaļā "Starpbrīdis".
 

Matemātikas konkurss

Pagājušajā mācību gadā Uzdevumi.lv sarīkoja divus konkursus - ķīmijas konkursu “Paķīmiķo” un matemātikas konkursu “Matemātiskais ķēriens”. Matemātikas konkurss šogad norisināsies jau 3 gadu, pulcējot vienkopus 2-.12. klašu skolēnus no visas Latvijas, lai tiešsaistē divos konkursa posmos sacenstos par labāko rezultātu un vērtīgām balvām.
 

Online kursi “Palīgsmācībās.lv”

Pagājušajā mācību gadā radījām jaunu online kursu platformu, kurā pieejami dažādi video materiāli, kas papildināti ar testiem, mājasdarbiem un citiem izglītojošiem materiāliem, lai līdzās mācībām skolā, skolēns varētu nostiprināt, atkārtot un padziļināti apgūt kādu mācību priekšmetu vai tēmu. Pirmie kursi piedāvāja iespēju sagatavoties matemātikas pārbaudes darbiem - diagnosticējošam darbam 3. klasē un eksāmenam 9. klasē. Šogad kursu klāsts tiks papildināts, piedāvājot kursus arī citu klašu skolēniem dažādos mācību priekšmetos, kā piemēram, latviešu valodā, fizikā, angļu valodā u.c.

 

publicēts: