• Vai Tev ir grūtības izprast mācību tēmas kādā no mācību priekšmetiem?
  • Vai esi iekavējis mācības ilgstošas prombūtnes vai slimošanas dēļ?
  • Vai vēlies laicīgi sagatavoties pārbaudes darbiem un eksāmeniem?

Palīgsmācībās.lv online kursi ir veids, kā vari nostiprināt un uzlabot savas zināšanas vieglā un ērtā veidā. Uzzini vairāk par kursiem un aizpildi aptaujas anketu par to, kādi kursi Tev noderētu mācībās!



Aktuālie kursi

Apskati šī brīža Palīgsmācībās.lv kursu piedāvājumu un piesakies tiem, kuri šobrīd ir aktuāli Tev.

Apskatīt kursus 
 

Izsaki savu viedokli

Kādi kursi Tev būtu noderīgi, lai uzlabotu savas zināšanas un atzīmes? Piedalies aptaujā un pastāsti mums, kādos mācību priekšmetos vēlies pilnveidoties ar online video kursu palīdzību!

Aizpildīt aptauju 
 



Vairāk par Palīgsmācībās.lv


Plašs materiālu klāsts

Katrs online video kurss piedāvā video nodarbības, kas papildinātas ar mājasdarbiem, testiem un dažādiem papildu materiāliem, lai Tevi atbalstītu mācību procesā. Varēsi patstāvīgi apgūt un atkārtot mācību tēmas, nostiprināt un pilnveidot esošo zināšanu pamatus, arvien uzlabojot savus rezultātus!


Katrā online kursā pieejami šādi materiāli:

Zināšanu tests pirms un pēc kursa - vispārīgai zināšanu novērtēšanai;
Video nodarbības - pa tēmām sadalīti video, kurus iespējams skatīties atkārtoti, attīt atpakaļ vai pauzēt;
Mājasdarbs pēc katra video - lai atkārtotu kursā iekļautās mācību tēmas un uzlabotu savus rezultātus;
Noderīgi materiāli - informatīvi apkopojumi, darba lapas, izglītojošas spēles, kas noderēs mācību procesā un kā papildu treniņš zināšanu nostiprināšanai.



Mācības jebkurā Tev ērtā laikā

Online kursus veido iepriekš ierakstītas video nodarbības, tāpēc vari plānot mācības atbilstoši esošajam dienas ritmam un iespējām - tā, lai laiks pietiktu ne tikai skolai, bet arī pulciņiem un atpūtai.

Nodarbības nav saistītas ar kādu konkrētu grupu vai nodarbību laikiem, turklāt gan video, gan citi kursa materiāli skatāmi un pildāmi atkārtoti.
Viss, kas nepieciešams, lai pieslēgtos kursam, ir ierīce ar interneta pieslēgumu. Tādā veidā varēsi lietderīgi izmantot laiku pat brīžos, kad nav iespēja atrasties mājās pie datora. Skaties nodarbības savā planšetē vai telefonā, esot ceļā vai ārpus mājas.


Īsi, koncentrēti un interesanti par svarīgāko - mācies ar Palīgsmācībās.lv.
 


Jaunumu saņemšana! Ja vēlies būt informēts par jaunākajiem kursiem, nodarbībām vai citiem Palīgsmācībās.lv jaunumiem, pieraksties ziņojumu saņemšanai e-pastā.

Ja radušies kādi papildu jautājumi, gaidīsim ziņu uz mūsu e-pasta adresi: info@paligsmacibas.lv.

publicēts: