Tuvojas mācību gada noslēgums un laiks, kad jānokārto visi skolas darbi. Šis ir pēdējais brīdis, lai uzlabotu savas sekmes un mācības pabeigtu izcili. Lai gatavošanās gada noslēguma pārbaudījumiem būtu aizraujošāka, trenējies, pildot uzdevumus un krājot TOP punktus!

 

Krājot TOP punktus, Tu ne tikai nostiprināsi savas zināšanas, bet arī varēsi sacensties ar saviem klasesbiedriem un nokļūt klases TOP augšgalā! Tāpat arī palīdzēsi savai klasei iegūt pirmo vietu klašu TOPā un savai skolai pirmo vietu skolu TOPā.

 

Kas jādara, lai iegūtu pirmo vietu TOPā?

  1. Pārbaudi savu un savas klases vietu TOPā.

  2. Atver sadaļu "Virtuālā skola".

  3. Izvēlies mācību priekšmetu un tēmu.

  4. Sāc risināt uzdevumus un testus, ko vēl neesi pildījis.

  5. Par katru pareizu atbildi saņemsi TOP punktus.

Pārbaudīt vietu klases TOPā


Atceries, lai krātu TOP punktus, jāpilda uzdevumus un testus tikai savas klases tēmās. Ja Tavs profils ir reģistrēts 9. klasē, tad iegūt TOP punktus vari pildot tikai 9. klases mācību saturu “Virtuālajā skolā”.

Vari izvēlēties jebkurus savai klasei atbilstošos uzdevumus un pildīt tēmas, kas Tev padodas vislabāk, lai TOP augšgalā nokļūtu ātrāk.

Risināt uzdevumus un krāt punktus


Vari izvēlēties vai Tavi klasesbiedri un citi Uzdevumi.lv lietotāji varēs redzēt Tevi klasesbiedru TOP sarakstā. Lai padarītu savus rezultātus publiskus vai anonīmus, jādodas uz savu profilu un sadaļā "Labot profilu" jāklikšķina uz "Es piekrītu piedalīties topos un padarīt savu profilu publisku".

 

publicēts: