Tūlīt klāt gada sirsnīgākais un maģiskākais laiks! Esam sagatavojuši Ziemassvētku darba lapas, kas palīdzēs uzburt siltas sajūtas un radīt prieku apkārtējiem. Lejupielādē, izdrukā un nes prieku tālāk!

Nosūti vēstuli Ziemassvētku vecītim

Kuram gan nepatīk saņemt dāvanas? Pastāsti Ziemassvētku vecītim, kā šogad uzvedies un ar kādiem sasniegumiem vai labiem darbiem lepojies.

Atvērt vēstuli

Ziemassvētku labo darbu saraksts

Radi svētkus sev un apkārtējiem! Palīdzi izdekorēt eglīti, izcep piparkūkas, piedalies ziemas priekos un pasaki kādam siltu “paldies”! Šos un citus ieteikumus atradīsi Ziemassvētku labo darbu sarakstā, kurā vari atzīmēt to, kas jau izdarīts. 

Atvērt darbu sarakstu

Ziemas mēmais šovs visai ģimenei

Lielisks veids, kā jautri un sirsnīgi pavadīt svētku brīvdienas - izgriez kartītes, izdali tās draugiem un ciemiņiem! Noderēs gan Ziemassvētku brīvdienās, gan Vecgada vakarā!

Spēles noteikumi: Tavs uzdevums ir parādīt vārdu, nerunājot, neizdodot skaņas vai nerādot uz priekšmetiem telpā. Spēlē piedalās divas komandas ar vismaz diviem spēlētājiem katrā un uzvar tā komanda, kurai izdevies uzminēt visvairāk vārdu.

Atvērt spēli

Virtuālās skolas sadaļā “Starpbrīdis” atradīsiet dažādus izglītojošus un izklaidējošus testus, kas var noderēt pirmssvētku laikā:

Novēlam priekpilnu svētku gaidīšanas laiku un sirsnīgiem, mīļiem mirkļiem bagātus svētkus!

publicēts: