24. aprīlis - ĶĪMIJA
MONITORINGA DARBS VIDUSSKOLAI

Uzdevumi.lv organizē Vislatvijas konkursu ķīmijā "Paķīmiķo". Ja mācies 9.-12. klasē, piedalies konkursā, pārbaudi savas zināšanas un iegūsti vērtīgas balvas. Lai piedalītos konkursā, nav nepieciešamas speciālas prasmes vai zināšanas - aicināts piedalīties ikviens Latvijas skolēns! Viss, kas Tev ir nepieciešams - zinātkāre un vēlme piedalīties!

Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti, tādēļ 12. klases uzvarētājs papildus iegūs arī īpašo balvu - budžeta vietu studijām RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (MLĶF).

Pieteikties konkursam 


Kad notiek konkurss?

Konkurss norisinās no 2023. gada 21. līdz 28. februārim. Tas notiek divās kārtās, kurās skolēniem noteiktajā laika posmā jāizpilda pārbaudes darbs, iesniedzot atbildes uz ķīmijas uzdevumiem:

  • 1. kārta - 21. februārī no plkst. 8:00 līdz 20:00
  • 2. kārta - 28. februārī no plkst. 8:00 līdz 20:00

Konkursa norises datumos, dalībnieki savā Uzdevumi.lv profilā un e-pastā saņems informāciju par uzdoto pārbaudes darbu, kuru varēs pildīt noteiktajā laika posmā.


Ko saņems uzvarētāji?

Dalībnieki, kuri būs ieguvuši augstākos rezultātus, saņems vērtīgas balvas. Tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji katrā klasē (kopā 12 skolēni). 

1. vieta - dāvanu karte no SIGULDA ADVENTURES 150 EUR vērtībā un diploms par iegūto vietu konkursā.
2. vieta - dāvanu karte no ESCAPE ROOM 50 EUR vērtībā un diploms par iegūto vietu konkursā.
3. vieta - dāvanu karte no BRAIN GAMES 40 EUR vērtībā un diploms par iegūto vietu konkursā.

12. klases 1. vietas ieguvējam tiks piešķirta papildus balva - budžeta vieta studijām RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē, izvēloties kādu no šīm programmām: 

Visi konkursa dalībnieki saņems Atzinību par dalību Uzdevumi.lv ķīmijas konkursā.


Kā sagatavoties konkursam?

Lai Tev sniegtu iespēju labāk sagatavoties konkursam, Uzdevumi.lv satura autori sadarbībā ar RTU MLĶF izstrādājuši īpaši šim konkursam pielāgotus treniņuzdevumus. Tie ir veidoti, balstoties uz konkursa uzdevumiem, un papildināti ar dažādām variācijām, pareizajām atbildēm un to skaidrojumiem, lai Tu konkursā varētu justies pēc iespējas parliecinātāks un iegūtu lielākas izredzes uzvarēt.

Konkursa treniņuzdevumi ir pieejami lietotājiem ar aktīvu PROF pakalpojumu


Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Pieteikties ķīmijas konkursam vari patstāvīgi, kā arī Tevi var pieteikt Tavs vecāks vai skolotājs no sava Uzdevumi.lv profila. Pieteikumi dalībai konkursā jāiesniedz līdz 2023. gada 19. februārim. 

Konkursa dalības noteikumi un vērtēšanas kritēriji pieejami šeit: Konkursa nolikums

Pieteikties konkursam 

Uzmanību! Pirms dalības konkursā dalībniekiem ir pienākums iepazīties ar konkursa noteikumiem.

Ja ir neskaidrības par konkursa procesu, droši sazinieties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: info@uzdevumi.lv!


publicēts: