Ikdienas ritmā ne vienmēr izdodas būt klātesošam mācību procesā. Bet uz jautājumu, kā sokas skolā, nereti atbilde ir “Labi!” vai “Normāli!”. Tāpēc dažreiz pirmais signāls, ka nepieciešama palīdzība, ir brīdis, kad bērns “atnesis mājās” sliktu atzīmi. Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem un laicīgi atbalstītu savu skolēnu, aicinām iepazīt Uzdevumi.lv sniegtās iespējas.
 


Nevaru izsekot līdzi, cik ilgu laiku bērns mājās pavada mācoties


RISINĀJUMS: 
Savā vecāka profilā vai uzreiz e-pastā saņemt informāciju par mūsu platformā uzdotajiem mājasdarbiem un nesekmīgi nokārtotiem pārbaudes darbiem. Turklāt, katru mēnesi saņemsiet pārskatu, kurā redzēsiet, cik ilgu laiku bērns pavadījis portālā, kādus uzdevumus pildījis un kādi ir bijuši rezultāti.

Lai saņemtu šos paziņojumus, Jūsu vecāka profilā jābūt atzīmētam, ka piekrītat saņemt dažāda veida informāciju par bērna mācību rezultātiem. Informāciju varat saņemt divos veidos - interneta pārlūkprogrammā un savā e-pastā. Pārliecinieties vai Jūsu un bērna e-pasta adreses ir norādītas pareizi!

Saņemt informāciju par bērna rezultātiem 



Manam skolēnam dažos mācību priekšmetos vajadzīga palīdzība, bet nav iespēja nolīgt privātskolotāju


RISINĀJUMS: 
Uzdevumi.lv sadaļā “Virtuālā skola” trenēties attiecīgajos mācību priekšmetos un tēmās, lasot teoriju un pildot uzdevumus. Vienam uzdevumam portālā ir vairāk nekā 50 dažādi varianti - bērns, atkārtojot un mācoties no savām kļūdām, apgūs tēmu patstāvīgi. Turklāt ar pieslēgtu PROF pakalpojumu, pildot jebkuru uzdevumu un testu, skolēns redzēs pareizās atbildes un detalizētus risinājuma soļus.

“Virtuālajā skolā” atrodiet interesējošo mācību priekšmetu sadaļā “Tavas klases priekšmeti” vai zemāk “Visi Uzdevumi.lv priekšmeti” sadaļā un klikšķiniet uz tā.

Atvērt "Virtuālo skolu" 
 


Uztraucos, vai bērnam sekmīgi izdosies noslēgt semestri un mācību gadu


RISINĀJUMS: 
Brīvos brīžos trenēties Uzdevumi.lv pieejamos semestra noslēguma testus, valsts pārbaudes darbus un diaganosticējošos darbus. Šādu priekšrocību jau izmanto Uzdevumi.lv pakalpojuma PROF lietotāji.
 

Uzzināt vairāk par PROF 
 


Špikeris vecākiem


Esam PDF materiālā apkopojuši idejas, kā atbalstīt savu bērnu mācību gada laikā. Savukārt vieglākai sarunai ar bērnu par skolu, mācībām un sekmēm noderēs anketa "Es un skola"!

Atvērt PDF materiālu 


 


Citu vērtīgu informāciju uzzināsiet Uzdevumi.lv sadaļā "Biežāk uzdotie jautājumi". Ja rodas kādi jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, droši sazinieties ar mums, rakstot uz info@uzdevumi.lv!
Novēlam, lai šis mācību semestris un viss mācību gads noslēgtos pozitīvi - ar pārliecību par bērna spēkiem un sirdsmieru!

publicēts: