Jau pavisam drīz norisināsies diagnosticējošie darbi 6. klases skolēniem.
Lai Tu varētu nostiprināt zināšanas un diagnosticējošā darba laikā justos droši un pārliecināti, aicinām izmantot lielisku iespēju gatavoties diagnosticējošiem darbiem kopā ar Uzdevumi.lv.
 

TRENĒJIEIES AR IEPRIEKŠĒJO GADU DIAGNOSTICĒJOŠO DARBU UZDEVUMIEM UN JAUNIEM GATAVOŠANĀS TRENIŅUZDEVUMIEM ŠĪ GADA DARBAM:

 
 
 
Diagnosticējošo darbu treniņuzdevumi pieejami ar aktīvu PROF pieslēgumu. Pieslēdz PROF un saņem piekļuvi gan diagnosticējošo darbu treniņuzdevumiem, gan pareizām atbildēm un risinājuma soļiem visiem portāla uzdevumiem. Pastāsti par šo iespēju saviem vecākiem!

 

PAR DIAGNOSTICĒJOŠIEM DARBIEM

Diagnosticējošie darbi tiek organizēti, lai pārbaudītu skolēnu zināšanas un prasmes atbilstoši mācību priekšmeta standarta prasībām, beidzot 3., 6. un 9. klasi. Diagnosticējošais darbs ir lielisks veids, kā gan skolotāji, gan vecāki, gan Tu pats varētu novērtēt savas prasmes un tās pilnveidot un nostiprināt līdz mācību gada beigām. Diagnosticējošā darba rezultāts neietekmē ne semestra, ne gada vērtējumu.

Šajā gadā diagnosticējošie darbi nav obligāti - katra skola pati nolemj, vai šajā mācību gadā skolēni pildīs diagnosticējošos darbus. Vēl viena būtiska atšķirība - diagnosticējošiem darbiem nav noteikts viens konkrēts datums, bet nedēļa, kurā skola pati ieplāno darbu izpildi. Darbi tiek pildīti skolās klātienē.

Pēc darba veikšanas un novērtēšanas, skolotājs sniedz atgriezenisko saiti skolēnam un viņa vecākiem. Gan skolēnam, gan vecākiem ir iespējams iepazīties ar skolēna veikto un skolotāja novērtēto darbu.

 

Ja Tev radušies kādi jautājumi, gaidīsim ziņu uz e-pastu info@uzdevumi.lv. Vēlam veiksmi!
 

publicēts: