Noslēdzies Uzdevumi.lv ķīmijas konkurss "Paķīmiķo" 9.-12. klašu skolēniem un ir noskaidroti konkursa uzvarētāji! Konkursā piedalījās 870 skolēni no 178 Latvijas skolām.

Lai uzvarētu konkursā un iegūtu balvas, dalībniekiem bija jāuzrāda augstākais rezultāts un ātrākais uzdevumu izpildes laiks, risinot uzdevumus ķīmijas priekšmetā divās konkursa kārtās. Dalību konkursa 2. kārtā turpināja skolēni, kuru iegūtais rezultāts 1. kārtā bija ne mazāks par 50%.


Augstākie rezultāti katrā klašu grupā 

9.klasē
 

1. vieta - Rihards Ivanovs no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 150 EUR vērtībā no “Sigulda Adventures" un diplomu par iegūto vietu konkursā.
2. vieta - Adrians Ginters no Salacgrīvas vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 50 EUR vērtībā no “Escape room” un diplomu par iegūto vietu konkursā.
3. vieta - Maksimilians Savickis no Maltas vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 40 EUR vērtībā no "Brain games” un diplomu par iegūto vietu konkursā.

​10.klasē
 

1. vieta - Līga Blumfelde no RTU Inženierzinātņu vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 150 EUR vērtībā no “Sigulda Adventures" un diplomu par iegūto vietu konkursā.
2. vieta - Jekaterīna Ķēniņa no Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas balvā iegūst dāvanu karti 50 EUR vērtībā no “Escape room” un diplomu par iegūto vietu konkursā.
3. vieta - Maksims Flegontovs no Rīgas Purvciema vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 40 EUR vērtībā no "Brain games” un diplomu par iegūto vietu konkursā.

​11.klasē
 

1. vieta - Dāvis Freimanis no RTU Inženierzinātņu vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 150 EUR vērtībā no “Sigulda Adventures" un diplomu par iegūto vietu konkursā.
2. vieta - Elīna Boldāne no Siguldas Valsts ģimnāzijas balvā iegūst dāvanu karti 50 EUR vērtībā no “Escape room” un diplomu par iegūto vietu konkursā.
3. vieta - Estere Zazerska no Ogres Valsts ģimnāzijas balvā iegūst dāvanu karti 40 EUR vērtībā no "Brain games” un diplomu par iegūto vietu konkursā.

​12.klasē
 

1. vieta - Krišjānis Gercāns no RTU Inženierzinātņu vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 150 EUR vērtībā no “Sigulda Adventures" un diplomu par iegūto vietu konkursā, kā arī budžeta vietu studijām RTU MLĶF.
2. vieta - Jūlija Zilbere no RTU Inženierzinātņu vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 50 EUR vērtībā no “Escape room” un diplomu par iegūto vietu konkursā.
3. vieta - Valērija Meinardte no RTU Inženierzinātņu vidusskolas balvā iegūst dāvanu karti 40 EUR vērtībā no "Brain games” un diplomu par iegūto vietu konkursā.

Klikšķini uz šīs saites, lai apskatītu skolēnu rezultātus: Skolēnu rezultāti ķīmijas konkursā.


Apsveicam ar uzvaru un iegūtajām balvām! Par balvu saņemšanu ar uzvarētājiem un viņu ķīmijas skolotājiem sazināsimies personīgi!

Paldies visiem dalībniekiem par dalību Uzdevumi.lv ķīmijas konkursā. Tiekamies matemātikas konkursā "Matemātiskais ķēriens" 2.-12. klašu skolēniem! 

publicēts: