publicēts:

Priecīgus un gaišus svētkus!

Uzdevumi.lv komanda novēl ļauties svētku sajūtām un ielaist sirdī prieku! Lai izdodas saņemt un dāvāt otram laipnu vārdu, siltu smaidu un nesavtīgi vairot labo šajā pasaulē! 

 

publicēts:

Tests: Bērna drošība ziemā

Ziemas brīvlaikā bērniem ir ļoti svarīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un atpūsties no mācībām, taču nedrīkst aizmirst arī par drošības jautājumiem.

publicēts:

Uzdāviniet bērnam labas sekmes ar PROF

Vai esat jēgpilnas Ziemassvētku dāvanas meklējumos savam bērnam? Ja vēlaties rast risinājumu, kā uzlabot bērna atzīmes, Uzdevumi.lv PROF pakalpojums būs noderīgs ieguldījums. PROF ir efektīvs mācību palīgrīks, kas atvieglo mājasdarbu pildīšanu un gatavošanos pārbaudes darbiem.

publicēts:

Jaunums - online video kursi skolēniem no Palīgsmācībās.lv!

Vai meklējat veidus, kā palīdzēt savam bērnam uzlabot un nostiprināt zināšanas, apgūt jaunas mācību tēmas un sagatavoties pārbaudes darbiem un eksāmeniem? Lielisks palīgs mācībās var būt Palīgsmācībās.lv online video kursi, lai viegli un ērti varētu uzlabot zināšanas un prasmes.

publicēts:

Noderīgi! Pirmā semestra noslēguma testi

Tuvojoties pirmā semestra noslēgumam atgādinām, ka portāla Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola" ir pieejami semestra noslēguma testi dažādos mācību priekšmetos.

publicēts:

Nenokavējiet brīdi, kad bērnam vajadzīga palīdzība mācībās

Dažreiz pirmais signāls, ka nepieciešama palīdzība, ir brīdis, kad bērns “atnesis mājās” sliktu atzīmi. Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem un laicīgi atbalstītu savu skolēnu, aicinām iepazīt Uzdevumi.lv sniegtās iespējas.

 

publicēts:

Mēs esam Latvija: darba lapas par valsts svētkiem

Uzdevumi.lv darba lapas, kas veltītas Latvijas valsts svētkiem, pārbaudīs Jūsu un Jūsu bērnu zināšanas, un mudinās aizdomāties, uz kādu vērtību pamatiem ir būvēta mūsu valsts. 

publicēts:

4 ieguvumi, ko sniedz Uzdevumi.lv PROF pakalpojums

Vai Jūsu bērns izmanto portālu Uzdevumi.lv, lai atkārtotu un nostiprinātu mācību tēmas, pildītu skolotāju uzdotos mājasdarbus un gatavotos pārbaudes darbiem? Lai mācībās pavadītais laiks būtu lietderīgs un rezultētos ar labākām sekmēm, Uzdevumi.lv piedāvā PROF pakalpojumu.

publicēts:

Darba lapas katrai rudens brīvlaika dienai

Straujiem soļiem un pelnīti ir pienācis pirmais mācību gada brīvlaiks! Lai katra Jūsu bērna brīvlaika diena paietu interesanti, aizraujoši un piepildīti, esam sagatavojuši jaunas darba lapas. Uzdevumi.lv darba lapas Jūsu bērnu sauks krāšņos rudens piedzīvojumos, mudinās radoši un aktīvi izpausties, neaizmirstot arī par brīdi atpūtai.

publicēts:

Mācību nedēļas plānotājs skolēniem un vecākiem

Vēlamies Jums palīdzēt organizēt un izsekot bērna ikdienas grafikam, tāpēc esam izveidojuši mācību nedēļas plānotāju, kuru iespējams izmantot, lai nepalaistu garām nevienu mācību stundu un pulciņu, kā arī ieplānotu laiku mājasdarbiem un citām aktivitātēm.

publicēts:

Kā palīdzēt bērnam vieglāk mācīties un sasniegt savus mērķus?

Gan mācībās, gan sportā, gan citās nodarbēs jebkuru mācību un treniņu procesu var padarīt vieglāku un aizraujošāku, ieviešot spēles elementus. Esam sagatavojuši ieteikumus, lai palīdzētu bērnam vieglāk gūt panākumus gan mācībās, gan dzīvē.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi septembrī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar septembra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Sveicieni Tēva dienā un darba lapas kopīgām aktivitātēm!

Cik daudz Jūs zināt par savu tēti? Un vai zināt, kā uz dažādiem jautājumiem par Jums kā tēti atbildētu Jūsu bērni un mazbērni? Esam sagatavojuši īpašas svētku darba lapas "Viss par manu tēti/vectēvu", kuras iespējams pildīt kopā ar saviem bērniem un mazbērniem. Šīs darba lapas var būt arī lieliska dāvana tētim un vectēvam!

publicēts:

Darba lapas par vasaras piedzīvojumiem - lieliska nodarbe visai ģimenei!

Lai apskatītu visu, kas šajā vasarā paveikts, un neaizmirstu nevienu vasaras piedzīvojumu, aicinām kopīgi ar bērniem izpildīt mūsu izveidotās darba lapas, kurās ir atrodami dažādi radoši uzdevumi - iespēja Latvijas kartē atzīmēt apceļotās vietas, uzzīmēt savu vasaras piedzīvojumu u.c.

publicēts:

Sveicam Zinību dienā!

Sveicot Jūs un Jūsu ģimeni Zinību dienā, novēlam vienmēr saglabāt interesi par jaunu lietu izzināšanu un apgūšanu. Lai prieks un radošums pavada Jūs jebkurā jaunā izziņas ceļā kopā ar Jūsu bērniem!

publicēts:

Jaunumi portālā 2023./2024. mācību gadā

Šo mācību gadu varam sākt ar dažādu jaunumu apkopojumu. Pagājušais mācību gads un vasara bijusi ļoti ražīga - gan jauna mācību satura tapšanas ziņā, gan dažādu portāla funkciju uzlabošanā. Uzziniet par jaunumiem un izmaiņām portālā Uzdevumi.lv.

publicēts:

Kā veiksmīgi sagatavoties skolai?

Augusts un septembris ir laiks, kad ģimenēs, kurās aug skolēni, notiek pakāpeniska gatavošanās jaunajam mācību gadam. Īpaši satraucošs šis process var būt ģimenēs, kurās kāds no skolēniem uzsāks skolas gaitas 1. klasē, jaunā skolā vai pie citas skolotājas. Kā efektīvāk un pārdomātāk sagatavoties skolas uzsākšanai? Esam sagatavojuši lejupielādējamus PDF materiālus, kuros atradīsiet mini špikerus, lai gatavošanās notiktu pēc iespējas vienkāršāk.

publicēts:

Darbu plānotājs produktīvai vasarai

Lai vasaras brīvlaiks būtu produktīvs, esam izveidojuši dienas darbu plānotāju. Tas palīdzēs Jūsu bērnam sekot līdzi darāmajiem darbiem, izdarīt tos laicīgi, kā arī izbaudīt vasaras brīvlaiku.

publicēts:

Automātiska klases maiņa skolēniem

Atgādinām, ka 1. augustā Uzdevumi.lv sistēmā notiks automātiska klases maiņa lietotājiem ar lomu "Skolēns" un "Students", tāpēc mainīt klasi pašiem nav nepieciešams.

publicēts:

Darba lapas aizraujošai un drošai vasarai

Esam sagatavojuši jautrus un noderīgus materiālus par drošību un piedzīvojumiem vasarā. Tie palīdzēs bērniem atkārtot dažādas tēmas par drošību vasarā un sagatavoties jēgpilnai atpūtai vasaras brīvlaikā.

publicēts:

Mīļi sveicieni Māmiņdienā un darba lapas kopīgām aktivitātēm!

Maija otrajā svētdienā vienmēr tiek atzīmēta Māmiņdiena, mīļi sveicot mūsu mammas un vecmammas! Arī Uzdevumi.lv komanda vēlas sveikt visas mammas svētkos. Kopīgai aktivitātei ar saviem bērniem un mazbērniem, esam sagatavojuši darba lapas "Viss par manu mammu/vecmammu".

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi maijā (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar maija jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Cik daudz Jūs zināt par 1. un 4. maiju? Darba lapas.

Par godu 1. un 4. maija svētkiem, esam sagatavojuši darba lapas, kurās vari izpildīt krustvārdu mīklu, burtu režģi un citus uzdevumus, lai nostiprinātu zināšanas par Latvijas vēsturi.

publicēts:

Noderīgi! Otrā semestra noslēguma testi

Tuvojoties mācību gada noslēgumam atgādinām, ka portāla Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola" ir pieejami semestra noslēguma testi dažādos mācību priekšmetos.

publicēts:

Valsts pārbaudes darbu grafiks un gatavošanās materiāli vidusskolēniem

Portālā Uzdevumi.lv atradīsiet eksāmenu paraugus un gatavošanās uzdevumus arī vidusskolas eksāmeniem, lai Jūsu bērns varētu veiksmīgi atkārtot, nostiprināt zināšanas un trenēties pirms valsts pārbaudes darbiem.
Esam sagatavojuši apkopojumu un saites uz mācību materiāliem, kas noderēs, gatavojoties eksāmeniem. Tāpat arī eksāmenu grafiku un A4 plakātu.

publicēts:

Valsts pārbaudes darbu grafiks un gatavošanās materiāli 9. klasēm

Portālā Uzdevumi.lv atradīsiet gatavošanās uzdevumus eksāmeniem un citu gadu eksāmenu paraugus, lai palīdzētu Jūsu bērnam atkārtot, nostiprināt zināšanas un trenēties pirms valsts pārbaudes darbiem.
Esam sagatavojuši apkopojumu un saites uz mācību materiāliem, kas noderēs, gatavojoties eksāmeniem. Tāpat arī eksāmenu grafiku un A4 plakātu.

publicēts:

Kā būt informētam par bērna mācībām?

Mācību process bērniem mēdz būt sarežģīts, tāpēc ir svarīgi būt informētiem par bērna mācībām, lai laicīgi varētu sniegt savu atbalstu un palīdzību.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi martā (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar marta jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi februārī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar februāra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.

publicēts:

Diagnosticējošie darbi 6. klasei 2022./2023. mācību gadā

Jau pavisam drīz norisināsies diagnosticējošie darbi 6. klases skolēniem - dabaszinībās, latviešu valodā un matemātikā. Portāls Uzdevumi.lv var būt lielisks sabiedrotais, lai Jūsu bērns varētu nostiprināt zināšanas un justies droši un pārliecināti diagnosticējošo darbu laikā. Trenējieties ar iepriekšējo gadu diagnosticējošo darbu uzdevumiem un jauniem gatavošanās treniņuzdevumiem šī gada darbam.

publicēts:

Diagnosticējošie darbi 3. klasei 2022./2023. mācību gadā

Jau pavisam drīz norisināsies diagnosticējošie darbi 3. klases skolēniem. Lai Jūsu bērns varētu nostiprināt zināšanas un justies droši un pārliecināti diagnosticējošo darbu laikā, aicinām izmantot lielisku iespēju gatavoties tiem kopā ar Uzdevumi.lv.

Trenējieties ar iepriekšējo gadu diagnosticējošo darbu uzdevumiem un jauniem gatavošanās treniņuzdevumiem šī gada darbam.

publicēts:

Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi janvārī (2023)

Ar prieku iepazīstinām ar janvāra jaunumiem, kas pieejami Uzdevumi.lv sadaļā "Virtuālā skola".
​Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās.