Sākoties jaunajam mācību gadam, skolēniem un viņu vecākiem jāpielāgojas jaunam dienas ritmam un pienākumiem. Bieži tas var būt satraucoši un grūti - jāatcerās stundu saraksts un laiki, jāatgādina bērnam par mājasdarbiem, jāizvadā uz dažādiem pulciņiem un jāatrod laiks vēl citām ikdienas aktivitātēm.

Vēlamies Jums palīdzēt organizēt un izsekot bērna ikdienas grafikam, tāpēc esam izveidojuši mācību nedēļas plānotāju, kuru iespējams izmantot, lai nepalaistu garām nevienu mācību stundu un pulciņu, kā arī ieplānotu laiku mājasdarbiem un citām aktivitātēm.

Mācību stundu un darbu plānotājs

Izveidojiet bērna mācību nedēļas plānotāju, kas būs Jūsu palīgs, lai gatavotos nākamajai dienai: 

  • Izdrukājiet plānotāju, kopā ar bērnu ierakstiet iknedēļas mācību stundu un pulciņu laikus vai ieplānojiet citas nedēļas aktivitātes. 
  • Atcerieties novietot plānotāju pie rakstāmgalda, ledusskapja vai citā redzamā vietā, lai gan Jums, gan bērnam būtu vieglāk tam sekot līdzi.

Atcerieties, ka starp mācībām un pulciņiem varat kopā ar bērnu ieplānot laiku kvalitatīvai atpūtai - pastaigām svaigā gaisā, spēlēm un jautrām aktivitātēm kopā ģimeni! Tā paveikt ikdienas pienākumus būs daudz vieglāk!

IEGŪT PLĀNOTĀJU

 

publicēts: