Vai Jūsu bērns izmanto portālu Uzdevumi.lv, lai atkārtotu un nostiprinātu mācību tēmas, pildītu skolotāju uzdotos mājasdarbus un gatavotos pārbaudes darbiem? Lai mācībās pavadītais laiks būtu lietderīgs un rezultētos ar labākām sekmēm, Uzdevumi.lv piedāvā PROF pakalpojumu.

Esam lielākais izglītības portāls Latvijā, kas nodrošina ne tikai teoriju, bet arī uzdevumus un testus vairāk nekā 30 dažādos mācību priekšmetos. Skolēns attīsta prasmi strādāt patstāvīgi, mācoties no savām kļūdām un risinot vienas tēmas uzdevumus dažādās variācijās.


PROF pakalpojuma priekšrocības:
 

Pareizās atbildes visiem uzdevumiem portālā;
Risinājuma soļi katram uzdevumam, lai pēc tā izpildes skolēns redzētu, kā uzdevums jārisina;
Pieeja semestra noslēgumu testiem, lai skolēns varētu gatavoties katra semestra noslēguma darbiem;
Pieeja valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumiem - diagnosticējošiem darbiem un eksāmeniem.

Palīdziet bērnam mācīties viegli un efektīvi: PROF 12 mēnešu pieslēgums par 30€ (tikai 2.50€ mēnesī) vai ikmēneša abonements par 5.99€ mēnesī!


Vecāku atsauksmes:

“Par vienu no lielākajiem plusiem uzskatu, ka portāls ļauj bērnam patstāvīgi mācīties. PROF ir kā skolotājs, kas paskaidro mācību vielu atbilstoši bērna vecumam. Noteikti iesaku pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Dēls portālā apguva trūkstošās zināšanas arī gatavojoties olimpiādēm.” 

“Uzdevumi.lv platforma ir fantastiska! Un bez PROF pakalpojuma vispār vairs nav iedomājama mūsu ikdiena. Kopš iegādājāmies PROF, dēls daudz vieglāk un labāk apgūst mācību vielu, uztver visu ātrāk. Vieglāk tiek galā - bez liekām dusmām un asarām!” 


Kas jādara, lai skolēna Uzdevumi.lv profilam pieslēgtu PROF pakalpojumu?

  • Jāielogojas savā Uzdevumi.lv vecāka vai skolēna profilā (kuram vēlēsieties pieslēgt PROF pakalpojumu);
  • Jāatver sadaļa PROF, ko atradīsiet lapas kreisās malas izvēlnē;
  • Jāizvēlas viens no apmaksas veidiem un jāveic maksājums.

PIESLĒGT PROF



Mācīsimies un augsim kopā!

 

publicēts: