Vai esat jēgpilnas Ziemassvētku dāvanas meklējumos savam bērnam? Ja vēlaties rast risinājumu, kā uzlabot bērna atzīmes, Uzdevumi.lv PROF pakalpojums būs noderīgs ieguldījums. PROF ir efektīvs mācību palīgrīks, kas atvieglo mājasdarbu pildīšanu un gatavošanos pārbaudes darbiem.

Esam sagatavojuši izdrukājamu dāvanu karti, lai PROF pirkumu varētu noformēt dāvanas veidā. Iegādājieties PROF savam bērnam, izdrukājiet dāvanu karti un pasniedziet to bērnam kopā ar kādu grāmatu vai nakšķi!
 

Izdrukāt dāvanu karti 

 



Dāvana pirms semestra noslēguma darbiem

Parūpējieties, lai vēl šajā semestrī Jūsu skolēns paspēj apgūt mācību tēmas, kas sagādājušas problēmas. PROF pakalpojuma lietotāji katram portālā risinātajam uzdevumam redz pareizās atbildes un skaidrojumu, tāpēc bērns mācību tēmas apgūs pastāvīgi, mācīsies no savām kļūdām un izpratīs tās, kā arī uzlabos atzīmes.

Dāvana, saņemot liecību

Vai vēlaties iepriecināt bērnu ar ko noderīgu, atzīmējot pirmā semestra liecību saņemšanu? PROF būs lieliska dāvana gan bērniem, kuri ar aizrautību risina dažādus uzdevumus, nostiprinot savas zināšanas paši, gan tiem, kuriem nepieciešama palīdzība mācībās!

Dāvana zem eglītes

Palīdziet bērnam mācīties vieglāk un patstāvīgāk nākamajā gadā! Dāviniet PROF pakalpojumu otrajam semestrim vai visam nākamajam gadam! Ja vēlaties pieslēgt PROF uz mēnesi, iespējams pieslēgt automātisko ikmēneša maksājumu - €‎5.99 mēnesī. Ja vēlaties dāvināt PROF uz gadu, maksa par mēnesi būs tikai €‎2.50 (kopā €‎30).
 

Pieslēgt PROF 

 


Ja rodas kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, aicinām sazināties ar mums, rakstot uz info@uzdevumi.lv!

publicēts: