Vai meklējat veidus, kā palīdzēt savam bērnam iegūt stabilus zināšanu pamatus, apgūt jaunas mācību tēmas un sagatavoties pārbaudes darbiem un eksāmeniem? Lielisks palīgs mācībās un alternatīva privātskolotāju konsultācijām skolēniem var būt Palīgsmācībās.lv online video kursi.

Uzziniet vairāk par Palīgsmācībās.lv kursiem un aizpildiet aptaujas anketu, lai mēs uzzinātu, kādi vēl kursi būtu aktuāli Jūsu ģimenē!



Aktuālie kursi

Apskatiet šī brīža Palīgsmācībās.lv kursu piedāvājumu un piesakieties tiem, kuri šobrīd ir aktuāli Jūsu bērnam.

Apskatīt kursus 

 

Aptaujas anketa

Mums ir ļoti būtisks Jūsu viedoklis par to, kādi vēl online video kursi būtu noderīgi Jūsu bērnam. Esam sagatavojuši nelielu aptaujas anketu, kuras aizpildīšana aizņems vien pāris minūtes Jūsu laika!

Aizpildīt aptauju 
 



Vairāk par Palīgsmācībās.lv


Plašs materiālu klāsts

Katrs kurss piedāvā video nodarbības, kas papildinātas ar mājasdarbiem, testiem un dažādiem papildu materiāliem, lai atbalstītu skolēnu mācību procesā.


Katrā online kursā pieejami šādi mācību materiāli:

zināšanu tests pirms un pēc kursa - vispārīgai zināšanu novērtēšanai;
video nodarbības - pa tēmām sadalīti video, kurus iespējams skatīties atkārtoti, attīt atpakaļ vai pauzēt;
mājasdarbs pēc katra video - lai atkārtotu kursā iekļautās mācību tēmas un uzlabotu savus rezultātus;
noderīgi materiāli - informatīvi apkopojumi, darba lapas, izglītojošas spēles, kas noderēs mācību procesā un kā papildu treniņš zināšanu nostiprināšanai.



Mācības jebkurā skolēnam ērtā laikā

Online kursus veido iepriekš ierakstītas video nodarbības, tāpēc skolēns var plānot mācības atbilstoši esošajam dienas ritmam un iespējām - tā, lai laiks pietiktu ne tikai skolai, bet arī pulciņiem un atpūtai.
 

Nodarbības nav saistītas ar kādu konkrētu grupu vai nodarbību laikiem, turklāt gan video, gan citi kursa materiāli skatāmi un pildāmi atkārtoti.
Viss, kas nepieciešams, lai pieslēgtos kursam, ir ierīce ar interneta pieslēgumu. Tādā veidā bērns var lietderīgi izmantot laiku pat brīžos, kad nav iespēja atrasties mājās pie datora. Nodarbības var skatīties savā planšetē vai telefonā, esot ceļā vai ārpus mājas.



Lietotāji par Palīgsmācībās.lv
 

Šie kursi nāca īstajā laikā! Jau kādu laiku domājām par to, ka vajadzētu bērnam meklēt privātskolotāju, kurš palīdzētu aizlāpīt zināšanu robus, lai vēlāk nerastos vēl lielākas mācību grūtības. Uzgājām informāciju par kursu un pieteicāmies. Lieliski, ka nekur nav jābrauc! Video nodarbības vari skatīties, kad vien vēlies - pēc skolas, pirms treniņa, brīvdienās. Skolotājas vienkāršais stāstījums palīdzēja manam dēlam saprast lietas, kurās līdz šim bija bijušas problēmas!

Kristīne, 3. klases skolnieka mamma

Lieliska alternatīva, lai bērns papildus mācībām skolā, varētu papildināt un nostiprināt savas zināšanas. Man kā tētim ļoti patika tas, ka pēc katra video bērnam bija jāpilda mājasdarbs. Bērns priecājās par interesantajām matemātikas spēlēm. Noderēja arī Jūsu sūtītās atskaites par bērna mācību progresu. Tās palīdzēja man saprast, vai bērns pildījis uzdevumus, un kā viņam veicies. Tad varēju viņam atgādināt un palīdzēt, ja bija nepieciešams.

Kaspars, Andreja tētis



Īsi, koncentrēti un interesanti par svarīgāko - tā ar Palīgsmācībās.lv mācīsies Jūsu bērns.
 


Jaunumu saņemšana! Ja vēlaties būt informēti par jaunākajiem kursiem, nodarbībām vai citiem Palīgsmācībās.lv jaunumiem, pierakstieties ziņojumu saņemšanai e-pastā.

Ja radušies kādi papildu jautājumi, gaidīsim ziņu uz mūsu e-pasta adresi: info@paligsmacibas.lv.

publicēts: