Straujiem soļiem un pelnīti ir pienācis pirmais mācību gada brīvlaiks! Lai katra Jūsu bērna brīvlaika diena paietu interesanti, aizraujoši un piepildīti, esam sagatavojuši jaunas darba lapas. Uzdevumi.lv darba lapas Jūsu bērnu sauks krāšņos rudens piedzīvojumos, mudinās radoši un aktīvi izpausties, neaizmirstot arī par brīdi atpūtai.

Lielisks veids kā katru dienu aizpildīt ar jēgpilnu, izzinošu nodarbi, ko skolēns varēs veikt patstāvīgi vai kopā ar vecākajiem brāļiem vai māsām, vecvecākiem, draugiem vai Jums!

“Nē, garlaicībai”! Izmantojiet darba lapas kā palīgu plānošanā un cīņā ar garlaicību, atraisot bērna radošumu un izdomu.

Darba lapas rudens brīvlaikam

Atveriet darba lapas un izdrukājiet tās;
Izsniedziet bērnam pa vienai darba lapai katru dienu vai kopā izskatiet visas darba lapas, pārrunājiet darba lapās veicamos uzdevumus un aiciniet bērnu izpildīt pa vienai darba lapai katru dienu;
Ja nepieciešams, palīdziet ar idejām vai palīdzību kādas aktivitātes veikšanā;
Nedēļas beigās ar bērnu pārrunājiet, kā pagāja brīvlaika dienas;
Spilgtākos brīvlaika notikumus bērns varēs izstāstīt arī saviem klasesbiedriem.

Atvērt darba lapas

Iespēja trenēties mācībās un krāt TOP punktus!

Ja arī brīvlaika nedēļā bērns vēlēsies atkārtot kādas mācību tēmas vai gatavoties kādam nozīmīgam pārbaudes darbam, kas viņu sagaida pēc brīvlaika, atcerieties par plašo teorijas un uzdevumu klāstu sadaļā “Virtuālā skola”. Turklāt, pildos savas klases uzdevumus, Jūsu bērns krās arī TOP punktus!

Lai mācīšanās būtu vēl vieglāka un saprotamāka, talkā nāk PROF pakalpojums! Pēc katra  uzdevuma izpildes Jūsu bērns varēs redzēt ne tikai pareizās atbildes, bet arī paskaidrojumu, kā konkrētais uzdevums bija jāpilda!

Pozitīviem mirkļiem pilnu rudens brīvlaiku!

 

 

publicēts: