Teorija
Uzdevumi
| 1. |
Vielu pārvērtības
Grūtības pakāpe: zema |
2
|
| 2. |
Vielu pārvērtību piemēri
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 3. |
Vielu pārvērtību dalījums
Grūtības pakāpe: vidēja |
6
|
| 4. |
Vielu pārvērtību eksperiments
Grūtības pakāpe: augsta |
1
|
| 5. |
Saldējuma ražošana
Grūtības pakāpe: vidēja |
2
|
| 6. |
Cukura ražošanas shēma
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 7. |
Maisījumu veidi
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 8. |
Maisījumu veidošana
Grūtības pakāpe: vidēja |
3
|
| 9. |
Maisījumu atdalīšana
Grūtības pakāpe: vidēja |
2
|
| 10. |
Iztvaicēšana
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 11. |
Vielu atdalīšanas metodes
Grūtības pakāpe: augsta |
5
|
| 12. |
Maisījumu atdalīšanas veidi
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 13. |
Atdalīšanai nepieciešamie materiāli
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 14. |
Šķīdums
Grūtības pakāpe: vidēja |
2
|
| 15. |
Šķīdības līkne
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 16. |
Cukura šķīdības eksperiments
Grūtības pakāpe: vidēja |
3
|
| 17. |
Nepieciešamie materiāli maisījuma izveidei
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
| 18. |
Šķīduma masa attēlos
Grūtības pakāpe: zema |
1
|
| 19. |
Šķīduma masa
Grūtības pakāpe: zema |
2
|
| 20. |
Sāls ūdens šķīduma pagatavošana
Grūtības pakāpe: zema |
4
|
| 21. |
Šķīdināmās vielas masas aprēķināšana
Grūtības pakāpe: vidēja |
2
|
| 22. |
Izšķīdušās vielas masas daļa šķīdumā
Grūtības pakāpe: vidēja |
1
|
Testi
| 1. |
Vielas, to pārvērtības, maisījumi un atdalīšana, škīdumi.
Grūtības pakāpe: vidēja |
25
|