publicēts:

Aicinājums ziedot elektroniskās ierīces attālinātām mācībām

Digitālais mācību līdzeklis Uzdevumi.lv sadarbībā ar "Draugiem Group" sludinājumu portālu ZIP.lv aicina sabiedrību ziedot sev nevajadzīgās, bet darba kārtībā esošās elektroniskās ierīces skolēniem, kam tas nepieciešams attālinātā mācību procesa periodā.

publicēts:

IZM aicina piedalīties videotiešraidē

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izstrādājusi vadlīnijas attālinātā mācību procesa īstenošanai vispārējās un profesionālajās izglītības iestādēs Covid19 krīzes situācijā.

publicēts:

Vebinārs skolotājiem: Attālinātas mācības ar www.uzdevumi.lv

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas rezultātā mācību iestādēm jāatrisina sarežģīts uzdevums - kā strādāt skolotājiem un kā nodrošināt mācības attālinātā režīmā. Lai sniegtu atbalstu un dalītos pieredzē, piedāvājam tiešsaistes apmācības jeb vebināru "Attālinātas mācības ar www.uzdevumi.lv".

publicēts:

Atbalsta materiāls mācību organizēšanai attālināti

Atsaucoties uz valdības ārkārtas sēdē pieņemto lēmumu par mācību iestāžu slēgšanu līdz 2020. gada 14. aprīlim saistībā ar koronavīrusa izplatību Latvijā, piedāvājam īsu pamācību, kā izmantot digitālā mācību līdzekļa www.uzdevumi.lv iespējas mācību procesa organizēšanai attālināti.