15. maijs - LATVIEŠU VALODA
EKSĀMENS VIDUSSKOLAI
Izlasi recepti!
 
Peldošās salas
Olu baltumus ar šķipsniņu sāls puto stingrās putās. Uzvāra pienu, tajā ar karoti liek lielas olbaltuma pikas un apgrozot karsē aptuveni trīs minūtes. Ar putu karoti tās no piena izņem. No karstā piena gatavo vaniļas mērci. Olu dzeltenumus viegli saputo ar cukuru un vanilīncukuru, atšķaida ar nelielu daudzumu karsta piena. To lej karstajā pienā un maisot karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē. Mērce jāatdzesē, jālej šķīvjos, virsū jāliek olu baltumu salas.

Ieraksti atbildes laukā, cik darbības vārdu tekstā lietoti vajadzības izteiksmē!
 
 
Lai iesniegtu atbildi un redzētu rezultātus, Tev nepieciešams autorizēties. Lūdzu, ielogojies savā profilā vai reģistrējies portālā!