Aplūko attēlus un izlasi informāciju par lāčiem! Norādi pareizo atbildi!
 
YCUZD_261022_8679_Baltais_lācis.png
YCUZD_261022_8679_Brūnais_lācis.png
 
1. Baltais lācis jeb polārlācis ir arī. Tā galvenā barība ir , bet tas ēd arī zivis, vaļus un putnu olas. Liels drauds baltajiem lāčiem ir ledāju kušana.
 
2. Brūnais lācis galvenokārt dzīvo mežos. Tā ēdienkartē ir barība, kukaiņi, zivis, rieksti, sēklas, ogas, augļi un  . Ziemā brūnajam lācim raksturīga ziemas guļa.
 
Lai iesniegtu atbildi un redzētu rezultātus, Tev nepieciešams autorizēties. Lūdzu, ielogojies savā profilā vai reģistrējies portālā!