Skolēnu vecākiem ne vienmēr ir iespēja būt klāt visos bērna mācību procesos, tādēļ ir lieliski apzināties, ka mācību procesā talkā var nākt mācību palīglīdzeklis - lielākais izglītības portāls Uzdevumi.lv. Ar “PROF” pakalpojumu zināšanu apguve var kļūt vieglāka, ērtāka un patstāvīgāka! Ja skolēnam ir iegādāts “PROF” pakalpojums, viņš saņem:

  • Pareizās atbildes visiem uzdevumiem portālā;
  • Skaidrojumu un risinājuma soļus visiem uzdevumiem;
  • Pieeju valsts diagnosticējošo darbu un eksāmenu treniņuzdevumiem.
     


Kā sākt lietot PROF?

  • Ja jums nav savs vecāka profils, jums nepieciešams reģistrēties, reģistrējot portālā bērnu vai atrodot jau esošu bērna profilu. To iespējams izdarīt vecāku reģistrācijas lapā. Ja jums jau ir vecāka profils, varat apskatīt informāciju par saviem bērniem sadaļā “Mani bērni”.


     
  • Informāciju atradīsiet arī kreisās joslas sadaļā "PROF" vai sadaļā "Mans profils - Abonementi un produkti". Ja jūsu skola bērnam jau nodrošina “PROF” pakalpojumu, tad tas Jums rādīsies aktīvs jebkurā no vietām, kas ataino “PROF” pakalpojumu.


     
  • Ja “PROF” pakalpojums skolēnam nav iegādāts, to iespējams izdarīt divos veidos - iegādājoties pakalpojumu gadam vai izvēloties ikmēneša abonementu.
     
  • “PROF” pakalpojumu bērnam jūs varat pieslēgt gan skolēna profilā, gan no sava vecāku konta. Pievērsiet uzmanību, vai pakalpojumu pieslēgsiet sev, vai kādam no bērniem, ar ko sasaistīts jūsu profils.

 


Ja radušies kādi jautājumi par profila izveidi, sasaisti ar bērnu profiliem vai citu informāciju, atbildes uz jautājumiem varat meklēt sadaļā “Biežāk uzdotie jautājumi” vai uzdot tos mūsu Klientu servisam, zvanot pa tālruni 67616191 vai rakstot uz e-pasta adresi info@uzdevumi.lv

Pieslēgt bērnam PROF pakalpojumu 
 

 

publicēts: