Latvijā darbu sākusi jauna platforma Dunno.lv, kuras mērķis ir palīdzēt tev ērtāk saņemt privātstundas un apmācības tiešsaistē, izmantojot video. Zinoši skolotāji palīdzēs tev privātstundās uzlabot sekmes vai arī apgūt jaunas prasmes un hobijus -  apgūt valodas un sporta veidus, mācīties dziedāšanu, mūzikas instrumentu spēli, pavārmākslu  un daudz ko citu. Izvēle ir plaša.

Kas jādara, lai sāktu

Lai pieteiktos tiešsaistes nodarbībām, tev ir jāapmeklē platforma Dunno.lv un jāreģistrējas sistēmā. Tad vari izvēlēties pasniedzēju un mācību priekšmetus. Atšķirībā no mācībām skolā šeit, platformā Dunno.lv, tu pats vari izlemt, kas pasniegs tev privātstundas un ko tieši vēlies mācīties. Izvēloties vari salīdzināt pasniedzēju reitingus, nodarbību cenas un aprakstus. Kad esi izvēlējies pasniedzēju un apgūstamo priekšmetu, atliek tikai rezervēt nodarbības laiku un veikt samaksu par nodarbību, bet pēc tām - norunātajā laika sazināties ar pasniedzēju video formātā.

Kā darbojas platforma

Šobrīd, kad skolēni, studenti un pieaugušie mācās attālināti, pieaug nepieciešamība pēc attālināti sniegtām privātstundām. Dunno ir šeit, lai padarītu attālinātās nodarbības ērtākas, vienkāršākas un piedāvātu izvēlei pēc iespējas plašāku privātskolotāju un apgūstamo prasmju klāstu. Dunno ir pirmā šāda veida platforma Latvijā, kur pulcējas zinoši sertificēti pasniedzēji. Plašajā pasniedzēju un nodarbību klāstā katrs atradīs tieši savām vajadzībām atbilstošo. Šādi iespējams  apgūt valodas, mācīties gatavot, nodarboties ar sportu vai uzlabot sekmes skolā - atliek tikai izvēlēties pasniedzēju un sākt mācības. Platforma nodrošina gan ērtu lekciju apmaksu, gan īpaši ērtu un kvalitatīvu videozvana funkcionalitāti.

 

Reģistrēties

 

 

publicēts: