Uzdevumi.lv mācību satura jaunumi oktobrī (2021)

Ar prieku iepazīstinām ar Uzdevumi.lv satura jaunumiem oktobrī. Jaunās tēmas skolotāji var nosūtīt skolēniem sadaļā "Pārbaudes darbi", bet skolēni var tās patstāvīgi apgūt sadaļā "Virtuālā skola".


MATEMĀTIKA

LATVIEŠU VALODA 

DABASZINĪBAS

ANGĻU VALODA


VIZUĀLĀ MĀKSLA

FIZIKA


Tāpat informējam, ka oktobrī portālā Uzdevumi.lv ir publicēts papildus informatīvs digitāls saturs, kas izstrādāts sadarbībā ar UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju. Sadarbības ietvaros izveidoti materiāli 6 tematos par UNESCO mantojuma vērtībām, kas izvietoti sadaļā “Virtuālā skola”. Lai atvērtu un apskatītu materiālus, klikšķiniet uz interesējošā temata nosaukuma:

Par UNESCO

UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) ir specializēta Apvienoto Nāciju Organizācijas aģentūra, kas apvieno 193 valstis visā pasaulē savstarpējai sadarbībai izglītības, zinātnes, kultūras, komunikācijas un informācijas jomā, lai sekmētu mieru, sabiedrības labklājību un ilgtspējīgu attīstību. Latvija pievienojās UNESCO 1991. gadā, bet kopš 1994. gada izveidotā UNESCO Latvijas Nacionālā komisija nodrošina UNESCO programmu īstenošanu Latvijā un rūpējas par Latvijas interešu un pieredzes pārstāvniecību UNESCO darbības jomās starptautiski. Plašāk: www.unesco.lv un www.facebook.com/UNESCOLNK.


Darbs pie jauna satura veidošanas un esošā satura uzlabošanas nepārtraukti turpinās. Atgādinām, ka sekot līdzi jaunumiem Virtuālajā skolā varat sadaļā "Jaunas tēmas", un, ja Jums ir ieteikumi satura izstrādei, droši sūtiet savas atsauksmes!

Atvērt sadaļu "Jaunas tēmas" 

 

publicēts: