Esam priecīgi informēt, ka Latvijā darbu sākusi jauna platforma Dunno.lv, kuras mērķis ir palīdzēt skolotājiem ērtāk sniegt attālinātas privātstundas un apmācības. Apmācības notiek attālināti, izmantojot video. Skolotājam tikai jāreģistrējas,  jāizveido savs piedāvājums (kādas prasmes, mācību priekšmetus un zinības viņš vēlas mācīt, jānorāda vēlamā stundas likme), un lapas apmeklētāji - vecāki, studenti, bērni vai pat pieaugušie - varēs pieteikties online apmācībām vai konsultācijām, apmaksāt nodarbību un norunātajā laika sazināties ar pasniedzēju video formātā.

Kā darbojas platforma

Mūsdienās, kad aizvien vairāk skolēnu, studentu un pieaugušo sāk mācīties attālināti, pieaug arī nepieciešamība pēc attālinātām privātstundām, bet privātskolotājiem - pēc praktiska risinājuma darbam. Dunno ir pirmā šāda veida platforma Latvijā, kas piedāvā pasniedzēja vietā atrisināt daudzus organizatoriskus un juridiskus jautājumus. Dunno.lv apmeklētājs reģistrējas, izvēlas kādu no mācību priekšmetiem, valodām, kursiem u.tml., veic pakalpojuma apmaksu, un ir gatavs mācīties. Platforma nodrošina gan ērtu lekciju apmaksu, gan īpaši ērtu un kvalitatīvu video zvana funkcionalitāti.

Dunno.lv 15. oktobrī uzsāks kampaņu, kas paredzēta vecākiem un dažāda vecuma potenciālajiem audzēkņiem, lai popularizētu gan jauno platformu, gan pasniedzēju piedāvājumu. Tāpēc svarīgi, ka pasniedzēji ne tikai reģistrējas, bet arī izveido un publicē savus piedāvājumus. Lai sāktu, pēc reģistrācijas Dunno.lv kā skolotājam, būs nepieciešami:

  • pasniedzamā mācību priekšmeta apraksts,
  • apraksts par tevi kā skolotāju.

Atlīdzība un tās saņemšana

Norēķini ar pasniedzējiem par iepriekšējā nedēļā notikušajām apmaksātajām lekcijām tiks veikti katras nedēļas sākumā. Dunno ieturēs nelielu komisijas maksu, kas sedz servisa uzturēšanas un maksājumu apstrādes/transakcijas izdevumus. Jo vairāk lekciju nedēļas laikā pasniedzējs novadīs, jo lielāku atlīdzību viņš saņems. Ieteicamā vienas privātstundas cena ir 20 eiro, taču, atkarībā no priekšmeta, pieprasījuma, pasniedzēja pieredzes un tirgus pieprasījuma, stundas likme var būt gan lielāka, gan mazāka - to nosaka pats skolotājs.

Reģistrējies jau tagad! 

Pirmajiem 100 pasniedzējiem, kas būs izvietojuši savu privātstundu piedāvājumu platformā šīs nedēļas laikā, Dunno nodrošinās papildus reklāmu sociālajos tīklos 100 eiro vērtībā katram interesentu un mācīties gribētāju piesaistei tieši viņu lekcijām. Tā ir lieliska iespēja skolotājiem un pasniedzējiem gūt papildu ienākumus un sniegt savas zināšanas plašākam bērnu un pieaugušo lokam.
 

Reģistrēties

 

publicēts: