Jaunajā mācību gadā sūtām saulainus sveicienus visiem skolēniem, kas šodien atsāk vai uzsāk skolas gaitas, kā arī viņu vecākiem un skolotājiem! Skolēniem vēlam teicamas sekmes un degsmi mācīties, vecākiem - centīgus un aizrautīgus bērnus, bet skolotājiem - zinātkārus un paklausīgus audzēkņus! Lai šis gads ir jaunu zināšanu, patīkamu pārsteigumu un piedzīvojumiem piepildīts!
 

Arī šogad Uzdevumi.lv komanda rūpēsies, lai mācību process ik vienam no jums kļūtu vienkāršāks, aizraujošāks un mūsdienīgāks. 

  • Padoms skolēniem - risinot uzdevumus portālā, skolēni var ne tikai uzlabot un nostiprināt savas zināšanas, bet arī sacensties par aktīvākā skolēna titulu. Uzzini, kā kļūt par līderi savā klasē!

  • Jaunums skolotājiem - jaunajā mācību gadā skolotājiem piedāvājam jaunu rīku "Tēmu redaktors", kas dod iespēju veidot, organizēt un rediģēt saturu pašiem savā mācību priekšmetā. Uzziniet vairāk: Jaunums skolotājiem: Tēmu redaktors

  • Ieteikumi vecākiem - uzsākot jauno mācību cēlienu, aicinām vecākus iepazīties ar Uzdevumi.lv ieteikumiem, kā atbalstīt bērnu mācībās.

 

Ar sveicieniem,
Uzdevumi.lv komanda

publicēts: