Saspringtā, azartiskā un negaidīti aizraujošā sacensībā starp Latvijas skolām par visaktīvāko Uzdevumi.lv mācību iestādi 2015./2016.mācību gada I semestrī ar nopelnītiem 95 010 punktiem ir kļuvusi Rīgas 10.vidusskola

Divu nedēļu garumā pakāpeniski un mērķtiecīgi ejot pretī līdera godam, Rīgas 10.vidusskolas skolēniem un skolotājiem savas mācību iestādes vietu skolu TOPā izdevās uzlabot par vairāk nekā 20 pozīcijām un nopelnīt papildus vairāk nekā 60 000 punktu. Arī sasniedzot 1.vietu, skolas lietotāji darīja visu iespējamo, lai neļautu nevienai citai iestādei apdraudēt Rīgas 10.vidusskolas uzvaru. Malači!

I semestra skolu TOP 3 (16.12.2015.)

Paldies 2.vietas ieguvējai - Liepājas Centra sākumskolai, kas līdz pat pēdējai dienai pretendēja uz uzvaru un kuras skolēni un skolotāji katru dienu ievērojami papildināja savas skolas punktu ražu. Tāpat atzinību pelnījusi arī Ludzas pilsētas ģimnāzija, kas divu nedēļu laikā skolas punktu skaitu papildināja par vairāk nekā 20 tūkstošiem.

Savukārt pie uzvarētāja - Rīgas 10.vidusskolas - Uzdevumi.lv komanda dosies ciemos, lai klātienē izteiktu atzinību par izcilo skolas sasniegumu un apbalvotu aktīvākos lietotājus. Apsveicam ar uzvaru! :)

Rīgas 10.vidusskolas aktīvākās klases (16.12.2015.)

Decembra sākumā, izziņojot I semestra Latvijas skolu TOP konkursu, Uzdevumi.lv komandai ne prātā nenāca saņemt tik lielu atsaucību no mācību iestādēm - punktu skaits skolu profilos ik dienas auga par vairākiem tūkstošiem. Sekot līdzi līderu maiņai bija tikpat interesanti, kā vērot kādu sporta sacensību! Paldies skolēniem, skolotājiem un skolām par aktivitāti un ieguldīto darbu!

Ceram, ka šis konkurss palīdzēja skolēniem ne vien pacelt savas skolas vietu TOPā, bet arī pienācīgi sagatavoties noslēdzošajām ieskaitēm un ar lieliskām sekmēm noslēgt 2015./2016.mācību gada I semestri.

Sacensību skolu starpā izziņosim arī mācību gada otrā pusē, tāpēc esiet vērīgi un sāciet punktus krāt jau laicīgi!

Lai izdevusies atpūta ziemas brīvlaikā!
Uzdevumi.lv

publicēts: