Uztrauc bērna sekmes un neesat apmierināts ar viņa rezultātiem? Neziniet, vai viņš ir pietiekami sagatavojies kontroldarbiem? 

Uzdevumi.lv vecākiem ir pieejama jauna statistika par skolēnu rezultātiem un mācībām atvēlēto laiku. Tagad vecāks ātri var iegūt informāciju par to, ko, kad un cik labi bērns ir mācījies.

Lai pievienotu bērnu savam profilam, vecākam nepieciešams:

  1. Ieiet savā vecāka Uzdevumi.lv profilā
  2. Atvērt sadaļu ''Mani bērni''
  3. Klikšķināt uz pogas ''Pievienot bērnu''
  4. Atbildēt uz jautājumiem un sekot tālākām norādēm, lai atrastu vai izveidotu bērnam Uzdevumi.lv profilu

Uzdevumi.lv vecāka profilā Jums uzreiz būs pieejamas pievienoto bērnu vizītkartes, no kurām tālāk var ērti piekļūt statistikai par katru bērnu, klikšķinot uz "Atvērt statistiku par bērnu" 

Sadaļā "Priekšmetu progress" atradīsiet datus par katru mācību priekšmetu, kuru bērns ir apguvis portālā. Parādītā informācija sniedz ieskatu, cik daudz bērns ir apguvis katrā no priekšmetiem, kā arī kāds ir viņa progress pēdējo 30 dienu laikā.

Tālāk redzēsiet informāciju par bērna aktivitāti portālā pēdējo 30 dienu laikā - kādos priekšmetos un tēmās risināti uzdevumi, kā arī cik daudz no konkrētās tēmas ir pabeigts un kad uzdevumi risināti.

Sadaļā "Statistika par pēdējām 30 dienām" ir redzami detalizēti dati par bērna rezultātiem pēdējās 30 dienās. Lai radītu perspektīvu un pilnīgāku priekšstatu par bērna sasniegto, rezultātus ir iespējams salīdzināt:

  • ar paša bērna rezultātiem iepriekšējās 30 dienās;
  • ar klasesbiedru rezultātiem 30 dienu laikā
  • ar tās pašas klases skolēnu vidējiem rezultātiem portālā 30 dienās.

Ja aplītis iekrāsojies oranžā krāsā, bērna rezultāts ir zemāks nekā salīdzināmajai grupai. Savukārt, ja aplis ir zaļš, bērna rezultāts ir augstāks par salīdzināmās grupas rādītājiem.

Jaunajā bērna statistikas lapā tāpat atradīsiet informāciju arī par skolēna profilu, bērna vietu klasesbiedru TOPā, iegūto punktu skaitu, statistikas vēsturi, skolotāja uzdotajiem pārbaudes darbiem, kā arī PROF pakalpojuma statusu.

Šī informācija ļaus kopā ar bērnu apspriest viņa rezultātus un laicīgi pamanīt, ja zināšanas kādā priekšmetā vai tēmā nav pietiekami nostiprinātas. Atskaites tāpat palīdzēs Jums skaidri nostādīt mērķus, kas bērnam jāsasniedz, piemēram, nākamā mēneša laikā.

Svarīgi! Lai sekotu līdzi bērna/-u rezultātiem, Jums jābūt reģistrētiem Uzdevumi.lv ar lomu "Vecāks", kā arī jāpiesaista savam profilam bērna profils! Ja vēlaties reģistrēties vai ielogoties portālā, klikšķiniet uz zemāk esošajām pogām!

 
publicēts: