Dārgie vecāki!

Kā izsekot līdzi bērna sekmēm un tās kontrolēt, lai laicīgi spētu noteikt, kurā priekšmetā varētu rasties grūtības? Zinām, cik svarīgi Jums ir būt informētiem par sava bērna atzīmēm un progresu skolā, tāpēc, lai Jums atvieglotu bērna Uzdevumi.lv rezultātu apskati un analīzi, ir izveidota jauna sadaļa "Mani bērni". 

Kas pieejams sadaļā "Mani bērni"?

Jaunajā sadaļā iespējams pievienot savam vecāka profilam bērna profilu, kā arī sekot līdzi viņu rezultātiem. Lai piekļūtu sadaļai "Mani bērni", Jums jāreģistrējas Uzdevumi.lv ar lomu "Vecāks" vai jāielogojas savā vecāka Uzdevumi.lv profilā un kreisajā izvēlņu joslā jāklikšķina uz otrās sadaļas.

Vēl viens jauninājums, kas atvieglos Jūsu Uzdevumi.lv izmantošanu - profilam pievienotie bērni un viņu vizītkarte būs redzama jau sākumlapā, tādējādi Jūs ātri un ērti varat piekļūt sev nepieciešamajai informācijai par katru bērnu.

Svarīgi! Lai sekotu līdzi bērna/-u rezultātiem, Jums jābūt reģistrētiem Uzdevumi.lv ar lomu "Vecāks", kā arī jāpiesaista savam profilam bērna profils! Ja jau esat reģistrējies Uzdevumi.lv, klikšķiniet uz pogas "Ielogoties portālā"! Ja vēlaties reģistrēties portālā, klikšķiniet uz "Reģistrēties portālā", bet, ja vēlaties uzzināt, kā savienoties ar bērna profilu, klikšķiniet uz "Kā savienoties ar bērna profilu?"!

 
publicēts: