Otrais semestris jau klāt un eksāmeni, diagnosticējošie darbi un citi semestra noslēguma pārbaudes darbi vairs nav aiz kalniem. Lai šajā saspringtajā laikā atvieglotu Jūsu darba dienu un ietaupītu Jūsu laiku, labojot skolēnu pildītos darbus, vēlamies atgādināt par pārbaudes darbu veidošanu un vērtēšanu portālā Uzdevumi.lv, kā arī par eksāmenu un diagnosticējošo darbu treniņuzdevumiem, kas pieejami portālā.

Izmantojot Uzdevumi.lv, iegūsiet noderīgus mācību materiālus. Ar iepriekšējo gadu diagnosticējošo darbu un eksāmenu treniņuzdevumiem varēsiet pārliecināties par to, cik gatavi Jūsu skolēni ir attiecīgajam pārbaudījumam. Turklāt nebūs jāpavada ilgas darba stundas, visus darbus labojot.

Šajā rakstā esam apkopojuši visu nepieciešamo, lai Jūs varētu veidot pārbaudes darbus un sagatavot skolēnus diagnosticējošajiem darbiem vai eksāmeniem ar Uzdevumi.lv palīdzību.

 


 

PĀRBAUDES DARBU IZMANTOŠANA

 

Pārbaudes darbu izveide

Uzdevumi.lv var kļūt par Jūsu efektīvāko palīgu! Tikai ar pāris klikšķiem varat izveidot digitālu mājasdarbu vai pārbaudes darbu portāla sadaļā "Pārbaudes darbi" un skolēnu atbildes Uzdevumi.lv sistēma izlabos Jūsu vietā!

Veidojot pārbaudes darbus, izmantojiet jau portālā pieejamos materiālus vai arī iekļaujiet darbā sevis veidotus uzdevumus.

Veidojot pārbaudes darbus, varēsiet izvēlēties un noteikt, kad skolēni drīkst sākt pildīt darbu, cik laika tiem dots darba izpildei, cik mēģinājumi skolēniem tiek sniegti, kad skolēni varēs apskatīt rezultātus, kā arī to vai darba uzdevumi ir jauktā secībā un citas noderīgas funkcijas.

PĀRBAUDES DARBU IZVEIDE  |  SAVU UZDEVUMU IZVEIDE

 

Eksāmenu un diagnosticējošo darbu gatavošanās

Palīdziet skolēniem sagatavoties eksāmeniem un diagnosticējošajiem darbiem ar iepriekšējo gadu treniņuzdevumiem no “Virtuālās skolas”.

Varat izvēlēties eksāmenu un diagnoticējošo darbu treniņuzdevumus, lai no tiem izveidotu savu pārbaudes darbu. Šie uzdevumi atrodami, veidojot pārbaudes darbu un pie priekšmetu izvēlnes meklējot attiecīgo eksāmenu vai diagnosticējošo darbu, kura uzdevumus vēlaties iekļaut darbā.

VIDEO PAMĀCĪBA PAR TRENIŅUZDEVUMU IZMANTOŠANU

 

Pārbaudes darbu publicēšana "E-klasē" vai "Mykoob"

Lai viegli skolēniem uzdotu pārbaudes darbus, tos varat publicēt “E-klasē” vai “Mykoob”. Skolēni tos saņems savā e-žurnālā un varēs izpildīt līdz Jūsu izvēlētajam termiņam. Tāpat uzaicinājumu uz pārbaudes darbiem varat nosūtīt skolēniem kā saiti uz e-pastu vai tālruni.

PUBLICĒŠANA E-KLASĒ UN MYKOOB   |   AICINĀŠANA UZ DARBA IZPILDI AR SAITI

 

Pārbaudes darbu labošana

Jau gatavos uzdevumus no “Virtuālās skolas”, kā arī lielu daļu pašu veidotos uzdevumus, platforma pārbaudīs jūsu vietā automātiski. Turklāt, Jūs varēsiet pārskatīt uzdevumus, sniegt skolēniem komentārus par uzdevumiem un izmainīt to vērtējumus.

REZULTĀTU LABOŠANA

 

Rezultātu ievietošana “E-klasē” vai “Mykoob”

Pēc pārbaudes darbu izpildes un novērtēšanas rezultātus var ievietot “E-klasē” un “Mykoob” ātri un vienkārši.

REZULTĀTU IEVIETOŠANA E-KLASĒ  |  REZULTĀTU IEVIETOŠANA MYKOOB

 

Uzdevumi.lv pamācības

Ja piemirsies kā izmantot kādu no Uzdevumi.lv funkcijām, varēsiet atrast detalizētas pamācības un skaidrojumus par jebkuru platformas funkciju IKT kursos skolotājiem.

PAMĀCĪBAS SKOLOTĀJIEM   |   PAMĀCĪBAS PAR PĀRBAUDES DARBIEM


Varbūt Jūsu nākamo pārbaudes darbu būtu atrāk izveidot un pārbaudīt ar Uzdevumi.lv?
 

Veidot pārbaudes darbus 

 

Veiksmīgu 2. mācību semestri! Ja Jums radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, aicinām sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi info@uzdevumi.lv.

 

publicēts: