Izlasi Marcipāna cepumu recepti! Gatavošanas aprakstā daudzpunktes vietā liec no receptes devas iederīgus skaitļus, ko raksti ar vārdiem.

Marcipāna cepumi

Sastāvdaļas:
• 300g mandeļu (var grauzdētas, var negrauzdētas)
• 200g cukura
• 1 pudelīte rūgto mandeļu esences
• 1 olas baltums
• 250 g šokolāde kausēšanai
                          7.jpg
                                                                                                                                                                                                            
Pagatavošana:
Paņem  gramus mandeļu un samaļ kopā ar   gramiem cukura pēc iespējas smalkāk un ieber bļodā. Pielej klāt   pudelīti rūgto mandeļu esenci un pievieno   olas baltumu.Visu samīca tā, lai masa pārāk nedruptu. Masu izrullē un izspiež formiņas. Ja gribas, lai cepumi būtu mīkstāki, tad izrullē biezākā kārtiņā. Saliek uz šķīvja un pārlej ar  gramiem karstās šokolādes.
Atsauce:
www.receptes.lv
Lai iesniegtu atbildi un redzētu rezultātus, Tev nepieciešams autorizēties. Lūdzu, ielogojies savā profilā vai reģistrējies portālā!