Izlasi Marcipāna cepumu recepti! Gatavošanas aprakstā daudzpunktes vietā liec no receptes devas iederīgus skaitļus, ko raksti ar vārdiem.
Marcipāna cepumi
Sastāvdaļas:
• 300g mandeļu (var grauzdētas, var negrauzdētas)
• 200g cukura
• 1 pudelīte rūgto mandeļu esences
• 1 olas baltums
• 250 g šokolāde kausēšanai

Pagatavošana:
Paņem gramus mandeļu un samaļ kopā ar gramiem cukura pēc iespējas smalkāk un ieber bļodā. Pielej klāt pudelīti rūgto mandeļu esenci un pievieno olas baltumu.Visu samīca tā, lai masa pārāk nedruptu. Masu izrullē un izspiež formiņas. Ja gribas, lai cepumi būtu mīkstāki, tad izrullē biezākā kārtiņā. Saliek uz šķīvja un pārlej ar gramiem karstās šokolādes.
Atsauce:
www.receptes.lv
Lai iesniegtu atbildi un redzētu rezultātus, Tev nepieciešams autorizēties. Lūdzu, ielogojies savā profilā vai reģistrējies portālā!