Grūtības pakāpe:
01:00:00
| 1. | 2. daļas 1.1. uzd. Temperatūras ietekme uz ķīmiskās reakcijas ātrumu | 1 p. |
| 2. | 2. daļas 1.2. uzd. Laboratorijas trauki | 1 p. |
| 3. | 2. daļas 1.3. uzd. Ūdens cietības samazināšana | 1 p. |
| 4. | 2. daļas 1.4. uzd. Oksidētāja noteikšana | 1 p. |
| 5. | 2. daļas 1.5. uzd. Katoda elektrodprocess | 1 p. |
| 6. | 2. daļas 1.6. uzd. Ogļūdeņražu nepilna sadegšana, izejvielas | 1 p. |
| 7. | 2. daļas 1.7. uzd. Butān-2-ola iegūšana | 1 p. |
| 8. | 2. daļas 1.8. uzd. Ogļūdeņraža nosaukums pēc IUPAC | 1 p. |
| 9. | 2. daļas 1.9. uzd. Cietes hidrolīzes produkts | 1 p. |
| 10. | 2. daļas 1.10. uzd. Etanola ūdens šķīdumu sasalšana | 1 p. |
| 11. | 2. daļas 2.1. uzd. Organisko vielu klasifikācija | 2 p. |
| 12. | 2. daļas 2.2. uzd. Organisko vielu ķīmisko reakciju veidi | 2 p. |
| 13. | 2. daļas 2.3. uzd. Ķīmiskās reakcijas izejvielu un produkta noteikšana pēc grafika | 2 p. |
| 14. | 2. daļas 2.4. uzd. Masas daļa piesātinātā šķīdumā | 2 p. |
| 15. | 2. daļas 2.5. uzd. Hlorūdeņraža molekulas elektronformula un ķīmiskā saite | 2 p. |
| 16. | 2. daļas 3. uzd. Svina iegūšana no svina(II) oksīda | 3 p. |
| 17. | 2. daļas 4. uzd. Polipropilēna iegūšana | 3 p. |
| 18. | 2. daļas 5. uzd. Aminoetānskābes un etānskābes ķīmiskās īpašības | 3 p. |
| 19. | 2. daļas 6. uzd. Eksperimentāla vielas noteikšana (nitrāts) | 3 p. |
| 20. | 2. daļas 7.1. uzd. Pētnieciskā darbība, hipotēzes formulēšana | 1 p. |
| 21. | 2. daļas 7.2. uzd. Pētnieciskās darbība, atkarīgais lielums | 1 p. |
| 22. | 2. daļas 7.3. uzd. Pētnieciskā darbība – darba gaita | 1 p. |
| 23. | 2. daļas 7.4. uzd. Augsnes pH | 1 p. |