Tuvojoties valsts pārbaudes darbiem, piedāvājam sarakstu ar materiāliem, kas palīdzēs Tev atkārtot mācību tēmas un nostiprināt zināšanas pirms pārbaudījumiem!


Starpdisciplinārais diagnosticējošais darbs 9. klasēm (22.-26. aprīlis)

Ja Tavā mācību iestādē tiks organizēts šis izvēles darbs, piedāvājam iepazīties ar treniņa uzdevumiem, kas veidoti uz iepriekšējā gada darba bāzes, papildinot to ar jauniem variantiem un pareizajām atbildēm.

Atvērt treniņuzdevumus 9. klasei 


Monitoringa darbi vidusskolai (24. aprīlis)

Uzdevumi.lv pieejami sagatavošanās uzdevumi arī monitoringa darbiem STEM priekšmetos. Optimālais apguves līmenis

Fizika
Ķīmija
Bioloģija


Šos materiālus vari/var izmantot arī, lai sagatavotos monitoringa darbam dabaszinībās vispārīgajā apguves līmenī, kas notiks 30. aprīlī.

Svarīgi! 2023./2024. mācību gadā 12. klases skolēniem monitoringa darbs fizikā, ķīmijā vai bioloģijā optimālajā apguves līmenī, kā arī dabaszinībās vispārīgajā apguves līmenī, nav jākārto obligāti. Savukārt, 11. klases skolēni monitoringa darbu var nepildīt, ja nākamgad, 12. klasē, kārtos augstākā līmeņa eksāmenu bioloģijā, ķīmijā vai fizikā.

Vairāk informācijas par monitoringa darbiem vidusskolai IZM mājaslapā.
 


Eksāmeni

Uzdevumi.lv būs lielisks palīgs arī, gatavojoties eksāmeniem! Tavai ērtībai jau tagad piedāvājam iepazīties ar pārbaudījumu grafiku un gatavošanās materiālu sarakstu 9. klasei un vidusskolai.

Apskatīt eksāmenu grafiku 

Valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumi un uzdevumu skaidrojumi portālā ir pieejami lietotājiem ar aktīvu PROF pakalpojumu.

 

Vēlam veiksmi!

 

 

publicēts: