Līdz ar tehnoloģiju ienākšanu mūsu dzīvēs process, kā mācāmies un uztveram informāciju, ir ļoti mainījies - visu gribam uzzināt ātri, viegli un īsā veidā. Ja Tev skolā ir grūtības izprast mācību tēmas, bieži kā risinājums tiek meklētas papildu nodarbības pie privātskolotāja. 


Vēlamies Tevi iepazīstināt ar jaunu mācīšanās pieeju - Palīgsmācībās.lv online video kursiem, kas izmaksu, laika un ieguvumu ziņā būs efektīvāk nekā privātskolotāja konsultācijas. Online video - tas nozīmē, ka nav jāpieslēdzas tiešsaistes nodarbībām, jo mācības notiek, skatoties zinošu skolotāju sagatavotus mācību video ierakstus. 



1. Pieejami

Pedagogu noslodze un jaunu skolotāju trūkums ir daži no iemesliem, kāpēc ne vienmēr izdodas atrast piemērotu privātskolotāju attiecīgajā mācību priekšmetā. Pat ja tas izdodas - skolēna ikdiena ir jāpakārto vēl vienam grafikam, un tas var būt izaicinoši (sevišķi, ja nodarbības atrodas tālu no dzīvesvietas).

Palīgsmācībās.lv kursi nav piesaistīti konkrētiem nodarbību laikiem, jo vari mācīties ar video ierakstu palīdzību. Ieraksti ir pieejami jebkurā skolas posmā: kā palīdzība, nostiprinot zināšanas paralēli mācībām skolā; soli pa solim gatavojoties eksāmenam; kā risinājums, ja pēc ilgstošas prombūtnes ir grūtības tikt līdzi klases mācību tempam. 

2. Ērti

Tev nebūs jāatsakās no saviem vaļaspriekiem vai ārpusstundu nodarbībām, lai paspētu uz privātskolotāja konsultāciju.

Online kursu vari “ieslēgt” un “izslēgt” pēc vajadzības un skatīties no jebkuras ierīces, kurā pieejams internets - vari mācīties mājās, esot ilgākā ceļojumā vai jebkurā citā brīvā brīdī. Mācību tēmas ir sadalītas kā atsevišķas video nodarbības un vari mācīties tā, kā ir ērtāk - iet visu kursu no sākuma līdz pat beigām vai skatīties tikai tās tēmas, kurās konkrētajā brīdī vajadzīga palīdzība. Turklāt video skatāmi atkārtoti, tos iespējams attīt atpakaļ vai pauzēt. 

3. Motivējoši

Online formāts Tevi motivēs mācīties patstāvīgi, jo sava laika noteicējs esi Tu pats! 

Kopā ar video nodarbību ierakstiem iegūsi pieeju arī citiem vērtīgiem mācību materiāliem (digitāli testi, darba lapas u.c.) un pēc katras nodarbības varēsi pildīt mājasdarbu par tikko apskatīto tēmu. Šī ir iespēja veltīt laiku ne tikai, lai noklausītos skolotāja stāstīto, bet arī, lai trenētos papildus, izprotot un iedziļinoties mācību tēmās. Vislabākā motivācija arī turpmāk mācīties centīgāk būs labs rezultāts eksāmenā vai mācību gada noslēgumā!

4. Izdevīgi

Kursa cena par vienu nodarbību, atkarībā no izvēlētā kursa, ir 1,99 līdz 2,99 eiro. Pilna maksa par vienu kursu ir robežās no 59,99 līdz 99,99 eiro - atkarībā no attiecīgā kursa un tajā iekļauto nodarbību skaita. Maksāt iespējams vienā vai vairākos dalītos maksājumos. 

Ilgtermiņā šāds ieguldījums ir izdevīgāks nekā privātskolotāja konsultācijas, jo kurss Tev būs pieejams neierobežotu laiku.



Īpašās cenas šobrīd!
 

"Vācu valoda sākumskolai" - iepazīšanās cena 35,99 eiro

"Angļu valoda 9. klasei" - iepazīšanās cena 35,99 eiro

"Matemātika 3. klasei" un "Latviešu valoda 3. klasei" - pērkot vienu no kursiem, otru iegādājies ar 50% atlaidi (aizpildot pieteikuma formu)



“Pēc skolas man bieži ir treniņi. Pārnāku mājās, ātri paēdu un ir jāmācās. Man visgrūtāk iet ar matemātiku. Kad sanāk kādu tēmu iekavēt, nesaprotu vairs to, ko skolotājs māca tālāk uz priekšu. Vecāki man nopirka Palīgsmācībās.lv kursu “Matemātika 10. klasei”, un tas man palīdz atkārtot un labāk saprast visu. Nav jāpieslēdzas nekādām klātienes nodarbībām, izvēlos konkrētās tēmas video ierakstu, pēc tam izpildu telefonā īsu mājasdarbu un, ja ļoti sarežģīta tēma, padarbojos arī ar mācību materiāliem, ko piedāvā kursā. Kad tuvosies lielais matemātikas eksāmens, tad vēlreiz iziešu cauri visam, jo ieraksti nekur nepazūd.”​

Alvis, 10. klases skolnieks


www.palīgsmācībās.lv - online kursi maziem un lieliem! Platforma tapusi sadarbībā ar lielāko izglītības portālu Uzdevumi.lv. 
* Pieraksties jaunumiem un uzzini aktualitātes pirmais! PIETEIKTIES JAUNUMIEM

 

publicēts: