Līdz pirmajiem eksāmeniem atlikuši mazāk nekā 2 mēneši! Neatkarīgi no mācību priekšmeta, valsts eksāmens ir viens no lielākajiem pārbaudījumiem bērna dzīvē. Kamēr daudzi skolēni eksāmena dienu gaida ar satraukumu, vecāki ir norūpējušies par to, vai bērnam izdosies pabeigt skolu. Vai Tu jau esi sācis atkārtot eksāmenu mācību tēmas, jeb ceri, ka izdosies iegūt labu rezultātu ar esošajām zināšanām?
 



Pagājušajā mācību gadā matemātikas eksāmenu rezultāti izraisīja plašas diskusijas sabiedrībā, jo 9. klasēs 44% skolēnu eksāmenu nokārtoja ar vērtējumu zem 20%, bet vidusskolās 9% skolēnu eksāmenu nenokārtoja vispār! Kā sagatavoties, lai eksāmenu nokārtotu ar labiem rezultātiem?

Nekas nav nokavēts! Kopā ar mācību platformu Palīgsmācībās.lv ir iespējams ātrā, vienkāršā un aizraujošā veidā atkārtot visas svarīgākās mācību tēmas un gatavoties dažādiem eksāmeniem! Video kursi piedāvā iepriekš ierakstītus mācību video, kas papildināti ar digitāliem testiem, darba lapām, izglītojošām spēlēm un citiem mācību materiāliem. Iegādājoties kursu, skolēns iegūst neierobežotu pieeju visiem kursa mācību materiāliem, kurus iespējams apgūt jebkurā sev ērtā vietā, laikā un savam zināšanu līmenim atbilstošā tempā!


Gatavojoties eksāmeniem

Izvēlies ātro kursu, lai varētu atkārtot galvenās mācību tēmas un atrisināt visus eksāmena parauga uzdevumus. Soli pa solim, pieredzējuša skolotāja vadībā, nostiprināi zināšanas svarīgākajās mācību tēmās, lai uz eksāmenu dotos drošs un pārliecināts.
 

 MATEMĀTIKA 9. KLASEI

Valsts eksāmens šajā mācību priekšmetā ir viens no lielākajiem pārbaudījumiem pamatskolas noslēgumā - šogad eksāmens notiks 4. jūnijā. Iegādājies ātro video kursu, kurā tiek risināti visi eksāmena parauga uzdevumi. 30 video nodarbības pārliecībai par saviem spēkiem un labākam rezultātam eksāmenā! Vienas nodarbības cena tikai 1,99 eur!

 ANGĻU VALODA 9. KLASEI

20 video nodarbības, pēc kurām būsi atkārtojs visas mācību tēmas, kas jāpārzina pirms valsts eksāmena angļu valodā, kas šogad notiks 22.-24. maijā. Kurss noderēs skolēniem, kuri pārvalda angļu valodu, taču vēlas atkārtot vai nostiprināt gramatikas likumus, teikumu veidošanas principus un laiku lietojumu angļu valodā. Šobrīd kurss pieejams ar 40% atlaidi par tikai 35,99 eur!

 KURSU KOMPLEKTS "MATEMĀTIKA I EKSĀMENS"

Divu kursu komplekts vidusskolniekam (36 nodarbības katrā kursā) ar mācību tēmām, kas būs jāpārzina 10. jūnija optimālā līmeņa valsts eksāmenā matemātikā. Iegādājies VIENU kursu (“Matemātika 10. klasei” vai “Matemātika 11. klasei”) vai pērc abu kursu komplektu par izdevīgu cenu. 


Stabiliem zināšanu pamatiem

Ja skolēns brīvi nepārzina sākumskolas mācību tēmas, tad apgūt arvien jaunas tēmas ir ļoti apgrūtinoši un pat neiespējami. Palīgsmācībās.lv piedāvā kursus mazāko klašu skolēniem, kas palīdzēs nostiprināt zināšanas visa mācību gada garumā, un ieliks stabilus zināšanu pamatus nākotnei.
 

 MATEMĀTIKA 3. KLASEI

35 nodarbības, lai apgūtu un izprastu galvenās matemātikas mācību tēmas.

 LATVIEŠU VALODA 3. KLASEI

35 nodarbības, lai nostiprinātu zināšanas un apgūtu galveno, kas jāzina sākumskolā.

 KURSU KOMPLEKTS "SKOLĒNAM 3. KLASĒ"

“Matemātika 3. klasei” un “Latviešu valoda 3. klasei” par izdevīgu cenu! Noderēs mācoties 3. klasē un atkārtojot mācību tēmas 4. klasē. 

 VĀCU VALODA SĀKUMSKOLAI

20 video nodarbības, digitāli testi, darba lapas vācu valodas kā otrās svešvalodas apguvei. Kurss noderēs skolēniem no 4. -7. klasei.
 


www.palīgsmācībās.lv - online kursi maziem un lieliem! Platforma tapusi sadarbībā ar lielāko izglītības portālu Uzdevumi.lv. 
* Pieraksties jaunumiem un uzzini aktualitātes pirmais! PIETEIKTIES JAUNUMIEM

 

publicēts: