Uzdevumi mēdz būt ar dažādu grūtības pakāpi un ne vienmēr ir zināmas pareizās atbildes uz tiem, tādēļ ir lieliski apzināties, ka mācību procesā talkā var nākt mācību palīglīdzeklis - lielākais izglītības portāls Uzdevumi.lv. Ar "PROF" pakalpojumu zināšanu apguve var kļūt vieglāka, ērtāka un patstāvīgāka!

Kas ir “PROF” pakalpojums?

“PROF” ir portāla Uzdevumi.lv maksas pakalpojums, kas skolēniem palīdz apgūt un nostiprināt skolas mācību vielu. Ar “PROF” saņemsi pieeju vairāk nekā 10 000 000 uzdevumu pareizajām atbildēm un skaidrojumiem, kā arī valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumiem - pilnu komplektu, lai sagatavotos jebkuram mājasdarbam, ieskaitei vai eksāmenam.

Kādas ir PROF pakalpojuma priekšrocības?

Skolēniem portāls Uzdevumi.lv ir lielisks un nenovērtējams palīgs skolas gaitās. Izvēloties PROF maksas pakalpojumu, mācīties ir vēl vieglāk, ātrāk un ērtāk! Tāpat arī uzdevumu izpilde Tev kļūs vieglāka,  jo iegūsi uzdevumu pareizās atbildes ar risinājuma soļiem, kas palīdzēs labāk izprast uzdevumus un iegūt vairāk laika saviem hobijiem. Ar “PROF” Tu iegūsi:

  • Pareizās atbildes uzreiz pēc uzdevuma izpildes;
  • Skaidrojumus visiem uzdevumiem;
  • Piekļuvi diagnosticējošo darbu un eksāmenu treniņuzdevumiem.

Kāpēc izvēlēties PROF pakalpojumu?

Sarežģītas situācijas ir vieglāk pārvarēt, ja zini, ka saņemsi atbalstu un palīdzību. Tāpat arī mācībās – ir vieglāk izprast mācību tēmu vai sagatavoties ieskaitēm, ja ir saprotama uzdevuma būtība. Ar to lieliski palīdz tikt galā “PROF”, jo tas vienmēr ir “pa rokai”. 

Ar "PROF" katram uzdevumam portālā ir pieejams skaidrojums, lai Tu varētu patstāvīgi apgūt mācību vielu un uzlabot savus rezultātus. Tāpat arī mācībām veltītais laiks būs krietni īsāks un varēsi vairāk laika pavadīt ar draugiem vai nodoties saviem hobijiem.

PROF uz gadu izdevīgāk! Pakalpojums uz gadu pieejams par 30€ jeb tikai 2,50€ mēnesī (standarta ikmēneša maksa 5,99€).

Pieslēgt PROF
 

publicēts: