Uzlabota pārbaudes darbu sūtīšana uz E-klasi

Ar prieku paziņojam, ka Jūsu un skolēnu ērtībai veikti uzlabojumi Uzdevumi.lv pārbaudes darbu un mājasdarbu nosūtīšanā uz E-klases žurnālu.
 

Kādas izmaiņas veiktas?

1. Pievienots jauns darba tips “Pārbaudes darbs”. Tagad darba iestatījumos varat norādīt vienu no trim darba tipiem - mājasdarbs, klases darbs vai pārbaudes darbs.
 


2. E-klases žurnālā būs redzama papildus informācija par darbu. E-klases žurnālā skolotājiem un E-klases dienasgrāmatā skolēniem kā ierasts tiks ievietots ieraksts par uzdoto darbu, taču tagad būs redzama papildus informācija - darba tips un nosaukums. Piemēram, “Pārbaudes darbs: Saskaitīšana līdz 10”. Ja darba termiņa sākums un beigas būs vienas dienas ietvaros, tiks parādīta informācija arī par izpildes laiku.
 


3. Dzēšot darbu no Uzdevumi.lv, tiks dzēsts arī ieraksts par darbu E-klasē. Ja dažādu iemeslu dēļ ir nepieciešams dzēst jau izveidotu un nosūtītu darbu Uzdevumi.lv, tad, ja darbs vēl nebūs atvērts izpildei, ieraksts par to automātiski tiks dzēsts arī no E-klases žurnāla un dienasgrāmatas. Pēc darba dzēšanas no Uzdevumi.lv, E-klasē attiecīgajā ailītē parādīsies uzraksts “Dzēsts ieraksts”.
 


Noderīgas pamācības:

Izveidot jaunu pārbaudes darbu 

Papildus jautājumu gadījumā droši sazinieties ar mums, rakstot uz info@uzdevumi.lv!

publicēts: