Septembra izaicinājuma 4. nedēļa: Esi gatavs jebkuram pārbaudījumam!

Lai Tev būtu vieglāk noskaņoties mācībām, esam sagatavojuši septembra izaicinājumu “Iesāc mācību gadu jaudīgi”, kura ietvaros atgādināsim par svarīgāko veiksmīgām mācībām kopā ar Uzdevumi.lv.

Izaicinājums norisināsies četru nedēļu garumā - katru septembra pirmdienu iepazīstināsim ar vērtīgiem ieteikumiem vieglākai mācību gaitai:

  1. nedēļa - Sakārto savu Uzdevumi.lv profilu!
  2. nedēļa - Esi informēts par svarīgāko!
  3. nedēļa - Uzsāc cīņu par līdera titulu!
  4. nedēļa - Esi gatavs jebkuram pārbaudījumam!    

Šonedēļ ieteiksim, kā mācīties efektīvāk un uzlabot savus rezultātus.


Izglītība ir process, kas ilgst visa mūža garumā. Zināšanas ir attīstības galvenais dzinējspēks, ar kuru palīdzību var sasniegt ievērojamus rezultātus. Esam sagatavojuši ieteikumus, kā ar Uzdevumi.lv iespējām Tu vari uzlabot savus rezultātus un sasniegt vairāk.

Kā mācīties efektīvāk?

Būt zinošam ir tik forši! Zināšanas palīdz kļūt arvien labākam un veiksmīgākam. Lai justos pārliecinātāks par sevi un izvairītos no mulsuma brīžiem klasē, tiecies arvien vairāk pilnveidot sevi un apgūt jaunas prasmes.

Kad iegūtas teorētiskās zināšanas, ir nepieciešams tās praktizēt un regulāri trenēties. Lai labāk izprastu un apgūtu mācību vielu, zināšanu nostiprināšanai Tev noderēs Virtuālā skola, kur pieejama teorija, uzdevumi un testi 1.-12. klases mācību priekšmetos.

Kā mācīties Virtuālajā skolā?

  1. Atver sadaļu “Virtuālā skola”
  2. Izvēlies sev vajadzīgo mācību priekšmetu
  3. Izvēlies tēmu, ko vēlies apgūt
  4. Izlasi teorijas materiālus
  5. Pildi uzdevumus un testus

Atvērt Virtuālo skolu 

Ir svarīgi prast izmantot mācību rīkus, kas palīdzēs Tev vajadzīgās tēmas apgūt ātri un efektīvi. Šādā situācijā Tev var noderēt Uzdevumi.lv pakalpojums PROF. Ar PROF papildus pēc uzdevuma izpildes redzēsi pareizo atbildi un tās skaidrojumu. Tas Tev palīdzēs ātrāk saprast, kur kļūdījies, un izlabot savu kļūdu, kad mēģināsi pildīt uzdevumu vēlreiz.

Pieslēgt PROF 

Ar iepriekšējo nedēļu septembra izaicinājumiem vari iepazīties šeit:

  1. nedēļa - Uzdevumi.lv profila sakārtošana skolēniem
  2. nedēļa - Kā neapjukt milzīgajā informācijas apjomā?
  3. nedēļa - Uzsāc cīņu par līdera titulu!
     

Mēģini - sāc darīt un Tev viss izdosies!

 

publicēts: