STARPDISCIPLINĀRAIS
MONITORINGA DARBS 9. KLASEI
Kā izmantot Uzdevumi.lv pirms 9.klases diagnosticējošajiem darbiem?

Tuvojoties 9. klases diagnosticējošo darbu datumiem, noteikti esi nedaudz satraukts un nezini, ko sagaidīt. Lai palīdzētu Tev kliedēt bažas par pārbaudījumiem, piedāvājam ieteikumus, kā vari izmantot Uzdevumi.lv, lai atkārtotu un nostiprinātu savas zināšanas pirms diagnosticējošajiem darbiem.

Iepriekšējo gadu eksāmenu treniņuzdevumi

Diagnosticējošie darbi jeb monitoringa darbi 2020./2021. mācību gadā tiks veidoti, balstoties uz eksāmena darba saturu, tāpēc, lai sagatavotos šiem darbiem, iesakām izmantot iepriekšējo gadu eksāmenu uzdevumus. Uzdevumi.lv piedāvā eksāmenu treniņuzdevumus, kas veidoti, balstoties uz iepriekšējo gadu valsts pārbaudes darbiem, un papildināti ar dažādām variācijām, pareizajām atbildēm un to skaidrojumiem. Tavai ērtībai esam sagatavojuši diagnosticējošo darbu sarakstu ar saitēm uz treniņuzdevumiem.

Diagnosticējošo darbu treniņgrafiks 

Gatavošanās tēmas diagnosticējošajiem darbiem

Lai atbalstītu Tevi pirms diagnosticējošajiem darbiem, piedāvājam arī īpaši izveidotas gatavošanās tēmas 2021. gada latviešu valodas, matemātikas, vēstures un dabaszinību diagnosticējošajam darbam. Klikšķini uz saites zemāk, lai atvērtu gatavošanās tēmas!

Gatavošanās tēmas 2021. gada diagnosticējošajiem darbiem:

Virtuālās skolas mācību materiāli

Papildus zināšanu atkārtošanai un nostiprināšanai vari izmantot Uzdevumi.lv "Virtuālajā skolā" pieejamos mācību materiālus 1.-12. klasei. Šajā sadaļā atradīsi teoriju, uzdevumus un testus svešvalodās, vēsturē, dabaszinībās, latviešu valodā, matemātikā un citos mācību priekšmetos.

Lai atkārtotu apgūtās tēmas, klikšķini uz interesējošā mācību priekšmeta nosaukuma:

Informācijai: Valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumi un uzdevumu skaidrojumi portālā ir pieejami lietotājiem ar aktīvu PROF pakalpojumu, kas papildus katram izpildītajam uzdevumam sniegs arī pareizo atbildi un tās skaidrojumu. Savukārt tēmas skolas mācību priekšmetos 1.-12. klasei sadaļā "Virtuālā skola" ir pieejamas bez maksas.

Ja ir neskaidrības par pašu darbu vai darba procesu, nebaidies vērsties pie skolotāja un lūgt papildus informāciju! Vēlam veiksmi un ticam, ka Tev viss izdosies lieliski!

 

publicēts: