Sūtām rudenīgus sveicienus, jaunu mācību cēlienu uzsākot! Novēlam, lai jaunais zinību gads nāk ar jauniem izaicinājumiem un piedzīvojumiem! Bērniem, lai drosme un izturība jaunu mērķu sasniegšanā. Skolotājiem, lai ikdienas darbs sniedz gandarījumu par ieguldīto skolēnu nākotnē! Vecākiem novēlam zinātkārus un aizrautīgus bērnus, kā arī veiksmīgu sadarbību ar skolotājiem. 
 

Arī šajā gadā Uzdevumi.lv būs ērts un aizraujošs palīgs mācību procesā.

  • Atgādinājums skolēniem: startējot 2019./2020. mācību gadam, Uzdevumi.lv skolēnu tops atjaunojas un sacensība sākas no jauna. Vairāk šeit: Kā nokļūt topa virsotnē?
     
  • Jaunums skolotājiem: tagad skolotājam ir iespēja uzdot pārbaudes darbu visai klasei un darba izpildes termiņa laikā to varēs izpildīt gan jau reģistrētie skolēni, gan tie, kas klasē piereģistrēsies jau pēc darba nosūtīšanas. Vairāk šeit: Kā uzdot darbu visai klasei?
     
  • Ieteikumi vecākiem: lai palīdzētu veiksmīgi atsākt skolas gaitas, esam apkopojuši pāris ieteikumus un padomus vecākiem, kā portālā Uzdevumi.lv ērti sekot līdzi bērna mācību progresam. Vairāk šeit: Kā palīdzēt bērnam mācībās?

 

Ar sveicieniem,
Uzdevumi.lv komanda

publicēts: