No 2018. gada 5. novembra līdz 31. decembrim portālā Uzdevumi.lv norisinājās konkurss, kas tika organizēts sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru Amigo.  

Lai piedalītos konkursā, skolēniem bija jārisina savas klases uzdevumi sadaļā “Virtuālā skola” un jāpelna TOP punkti. Katru nedēļu 5 skolēni, kuri savā klasē ieguva visvairāk TOP punktu,  saņēma neierobežotu mobilo internetu lietošanai Latvijas teritorijā no Amigo uz nedēļu. Cīņa par balvu bija ļoti spraiga visa konkursa garumā - Amigo TOP atjaunojās katru nedēļu un iepriekš nopelnītie punkti netika ņemti vērā, tāpēc ik nedēļu bija pareizi jāatrisina arvien jauni uzdevumi.

Uzvarētāji tika apbalvoti katru pirmdienu, un balvas kodu saņēma gan savā e-pastā, gan Uzdevumi.lv profilā. Kopumā katru nedēļu balvas saņēma 9000 līdz 12 000 skolēnu no 712 Latvijas skolām 5556 klasēm. Visas konkursa ietvaros izdalītas 81 613 balvas. Pateicoties skolēnu aktivitātei un cīņassparam, konkursa periodā kopā atrisināti 4 539 976 “Virtuālās skolas” uzdevumu.

Katras nedēļas uzvarētājus savā klasē skolēni var apskatīties Amigo nedēļas TOP lapā. Skolotāji šajā var iepazīties ar uzvarētājiem savās klasēs, bet vecāki - ar savu bērnu rezultātiem. Lai apskatītu TOP, jāielogojas savā Uzdevumi.lv profilā.
 

Atvērt Amigo nedēļas TOP
 

publicēts: