Esiet informēts par sava bērna mācību progresu! Uzdevumi.lv sniedz Jums iespēju vienkārši un ērti sekot līdzi bērna zināšanām - pievienojiet savam vecāka profilam bērnu sadaļā "Mani bērni"  un saņemiet detalizētu informāciju, ko, cik ilgi un cik veiksmīgi Jūsu atvase ir mācījusies portālā.
 

Sadaļā "Mani bērni" iespējams:

  • pievienot savam profilam bērna profilu;
  • apskatīt bērna progresu un atvēlēto laiku mācībām;
  • salīdzināt bērna rezultātus ar vidējiem rādītājiem klasē un Latvijā;
  • redzēt skolotāja uzdotos elektroniskos mājasdarbus.

 

ATVĒRT SADAĻU "MANI BĒRNI"

 

Ja vēlaties uzzināt vairāk par bērna pievienošanu savam profilam, turpinājumā aprakstīts, kā vecākam rīkoties, lai piesaistītu savam profilam bērnu un sekotu līdzi viņa rezultātiem un progresam portālā.


Bērna pievienošana savam vecāka profilam

Vispirms ielogojieties Uzdevumi.lv ar savu lietotājvārdu un paroli! Pirmo reizi atverot portālu, Jums parādīsies logs ar aicinājumu pievienot savam vecāka profilam bērnu. Atzīmējiet, vai bērns jau ir vai nav reģistrējies portālā ①, klikšķiniet uz pogas "Turpināt" ② un sekojiet tālākiem norādījumiem. 
 

Ja kaut kādu iemeslu dēļ neredzat šādu logu, bērnu iespējams pievienot, klikšķinot uz sadaļas "Mani bērni"  un tad uz zilās pogas "Pievienot bērnu".


Bērna vizītkarte un rezultātu statistika

Tiklīdz Jūs veiksmīgi pievienojat bērnu savam profilam, Uzdevumi.lv sākumlapā parādās bērna vizītkarte, kas dod iespēju sekot līdzi viņa aktivitātei un sasniegumiem portālā. Vizītkartē redzams:

  • nopelnīto punktu skaits par pēdējām 30 dienām;
  • uzdoto pārbaudes darbu skaits;
  • PROF pakalpojuma statuss.

Klikšķiniet uz saites, "Atvērt statistiku par bērnu", lai piekļūtu detalizētai informācijai par Jūsu bērna sasniegumiem.
 

Berna statistika


Ja Jūs vēlaties savienot savu profilu ar vēl kādu bērnu, to vienmēr var izdarīt sadaļā "Mani bērni" .

 

ATVĒRT SADAĻU "MANI BĒRNI"

 

 

 

publicēts: