Lai palīdzētu atvieglot un modernizēt skolotāju darbu, kā arī sniegtu papildus zināšanas par efektīvu portāla Uzdevumi.lv iekļaušanu mācību darbā, aicinām skolotājus apgūt bezmaksas tiešsaistes IKT kursu “Uzdevumi.lv iekļaušana mācību procesā”!

Kursā sev ērtā vietā, laikā un tempā skolotājs apgūs efektīvu Uzdevumi.lv izmantošanu un saņems praktisku uzdevumu kopā ar saviem skolēniem. Pēc veiksmīgas kursa pabeigšanas skolotājs saņems sertifikātu par profesionālās kvalifikācijas programmas apguvi IT jomā.

 

Atvērt kursa aprakstu 

 

Papildus informācija par kursu

  • Kursā tiek aplūkotas Uzdevumi.lv piedāvātās iespējas, kā arī veikti praktiski uzdevumi darbā ar audzēkņiem, lai saprastu, kā Uzdevumi.lv efektīvi lietot mācību procesā.
     
  • Kursu skolotājs var apgūt sev ērtā laikā un vietā, kā arī pats noteikt, cik ilgu laiku dienā veltīs kursa apgūšanai. Jebkurā brīdī skolotājs var atsākt kursa apguvi no tēmas, kurā to pārtrauca.
     
  • Par iegūtajām zināšanām un prasmēm un veiksmīgi izpildītiem praktiskajiem uzdevumiem skolotājam tiek izsniegts apliecinājums par profesionālās kvalifikācijas programmas apguvi IT jomā 6 stundu apjomā.

 

publicēts: