26.februārī izstādes „SKOLA 2016 ” ietvaros no 12:30 līdz 16:30 tiek organizēta konference, kurā jauniešiem būs iespēja izzināt daudzus interesējošus jautājumus.

Viens no konferences viesiem būs arī Uzdevumi.lv direktors Edgars Škutāns, kurš skolēniem pastāstīs par portāla darbības principiem un ieguldījumu, ko tas sniedz mācību procesa modernizēšanā, kā arī skolēnu patstāvīgas un mērķtiecīgas mācīšanās pieredzes attīstībā. Pēc semināra apmeklētājiem būs iespēja klātienē parunāt ar konferences viesiem un uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

 

 

Konferences programma

MANA PERSONĪGĀ IZAUGSME 12:30 - 14:00 
Konferences sākumdaļā  tu varēsi vairāk uzzināt par karjeru. Nozares speciālisti iepazīstinās ar savu pieredzi un iespējām karjeras veidošanā. Neizpaliks dažādi konkursi ar balvu fondu!
 
MĒRĶTIECĪGA MĀCĪŠANĀS 14:00 -15:00 
Šajā sadaļā varēsi vairāk uzzināt par mērķtiecību un par to, ko tu vari darīt jau šodien, lai veidotu veiksmīgu karjeru. Klātesošos uzrunās Latvijas veiksminieki.
 
JAUNIETIS DARBA TIRGŪ 15:00 - 16:30
Konferences noslēguma sadaļā tev būs iespēja tikties ar darba devējiem, lai  uzzinātu ne tikai to,  kas interesē darba devējus, bet arī to, cik svarīgs ir tavs pirmais iespaids pirmajā tikšanās reizē ar potenciālo darba devēju. Piedāvājumā neizpaliks  “Ātrie randiņi ar darba devējiem”.

 

LASĪT VAIRĀK PAR KONFERENCI  AIZPILDĪT PIETEIKŠANĀS ANKETU

 

publicēts: