Uzdevumi.lv no sirds sveic ar jauna mācību gada sākšanos! Skolēniem novēlam nezaudēt izturību un apņēmību visa mācību gada garumā, skolotājiem - paklausīgus, sekmīgus un radošus skolēnus, bet vecākiem – bērnus, ar kuru sasniegumiem lepoties!

Arī šajā mācību gadā Uzdevumi.lv būs kopā ar jums un palīdzēs mācību procesā.

  • Skolēniem - izprast un atrisināt sarežģītus skolas uzdevumus, kā arī sagatavoties ieskaitēm iespējams portāla “Virtuālajā skolā”.

  • Skolotājiem - veidot un nosūtīt elektroniskus pārbaudes darbus un mājasdarbus skolēniem sadaļā “Pārbaudes darbi”. Vairāk par skolotājam svarīgākajām portāla sadaļām lasiet šeit.

  • Vecākiem - kā savienoties ar bērna profilu, uzziniet šeit, bet par to, kā sekot līdzi bērna rezultātiem, lasiet šeit.

Līdz ar jauna mācību gada iestāšanos, Uzdevumi.lv lietotājiem piedāvā jaunizveidoto portāla mobilo versiju. Atveriet Uzdevumi.lv savā viedtālrunī vai planšetdatorā un novērtējiet pievilcīgo dizainu, kā arī ērti un ātri piekļūsti sev interesējošajām tēmām un uzdevumiem! Vairāk par mobilo versiju šeit.

Šovasar Uzdevumi.lv satura veidotāji cītīgi pastrādājuši, kā rezultātā Virtuālās skolas saturs ir būtiski papildināts, turklāt jaunas tēmas tiek publicētas katru mēnesi. Uzdevumi.lv 2015./2016. mācību gadu uzsāk ar vairāk nekā 5 000 000 uzdevumu variantu skolas mācību priekšmetos.

publicēts: