Šī gada 13.martā Latvijas Nacionālās bibliotēkas telpās norisinājās starptautiskā e-prasmju konference "eSkills for Jobs 2015", kurā starp vairākiem simtiem dalībnieku no 32 valstīm savu stendu pārstāvēja arī Uzdevumi.lv komanda.

"eSkills for Jobs 2015" šogad īpašu uzmanību pievērsa digitālo un vadīšanas prasmju nozīmei jaunas uzņēmējdarbības sākšanā, kā arī e-prasmju nozīmei nodarbinātības veicināšanā. Tāpat viens no konferences tematiem bija uz interaktīvām tehnoloģijām balstīta inovatīva izglītība un mācību risinājumi.

Izglītības portālu Uzdevumi.lv konferencē pārstāvēja portāla vadītājs Aigars Usāns un direktors Edgars Škutāns, stāstot interesentiem par Uzdevumi.lv pieejamajiem digitālajiem mācību materiāliem un interaktīvajiem uzdevumiem. 

Konferences laikā visas dienas garumā bija iespējams apmeklēt interaktīvo izstādi “E-prasmju attīstības rīki un risinājumi” ("Tools and solutions for e-Skills development"), kurā piedalījās vieni no vadošajiem Latvijas IKT nozares uzņēmumiem, piemēram, "Accenture Latvia", SIA "Infinitum 8", AS "Datorzinību centrs", SIA "Baltijas Datoru Akadēmija" , prezentējot e-risinājumus, kuri palīdz attīstīt e-prasmes. Tāpat savi stendi bija arī ''Cisco'', ''Microsoft'', ''Accenture'', "LIKTA'', ''European Schoolnet'' ''Digitaleurope'', ''Lattelecom'', '"Tieto'', "Infogr.am", kā arī ''Uzdevumi.lv''.

   

Uzdevumi.lv komanda e-prasmju konferencē "e-Skills for Jobs 2015"

Uzdevumi.lv - labākais palīgs mācībās skolēniem, skolotājiem un vecākiem. Portāls izskaidros atbildes un risinājuma soļus vairāk nekā 5 000 000 uzdevumu skolas mācību priekšmetos.

publicēts: