Vai zinājāt, ka Uzdevumi.lv sadaļa “Virtuālā skola” ir bezmaksas zinību krātuve ar testiem, uzdevumiem un teoriju visos skolas mācību priekšmetos?

Viss, kas bērnam jādara, lai uzlabotu sekmes, ir jāielogojas savā skolēna profilā, jādodas uz sadaļu “Virtuālā skola” un jāizvēlas interesējošais mācību priekšmets un tēma. Tālāk bērnam ir iespēja atkārtot teoriju un pildīt dažāda veida uzdevumus un testus. Vienam uzdevumam portālā ir vairāk nekā 50 dažādu variantu, tāpēc risināt uzdevumus var atkal un atkal, kamēr izdodas tikt pie pareizās atbildes.

Atvērt Virtuālo skolu   
 


Pareizās atbildes un citi ieguvumi

“Virtuālās skolas” uzdevumi ikvienam pieejami bez maksas. Taču, ja bērnam nepieciešama nopietnāka palīdzība mācībās, Uzdevumi.lv piedāvā arī pakalpojumu PROF, kas skolēnam sniedz šādas priekšrocības: 

  • pareizās atbildes visiem portāla uzdevumiem;
  • pēc jebkura uzdevuma izpildes - risinājuma soļus un detalizētu uzdevuma izpildes skaidrojumu;
  • pieeju valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumiem, kas dos iespēju sagatavoties diagnosticējošajiem darbiem un eksāmeniem;
  • pieeju semestra noslēguma testiem, kas palīdzēs atkārtot semestra tēmas, gatavojoties noslēguma pārbaudes darbiem.

Sniedziet bērnam visas PROF priekšrocības, aktivizējot pakalpojumu uz 12 mēnešiem par 30€​ (tikai 2.50€​ mēnesī) vai piesakoties ikmēneša abonementam par 5.99€ mēnesī!

Pieslēgt PROF   


Nenokavējiet nākamo sēriju, lai uzzinātu par citām portāla iespējām:

 

🎬 “Ralfs mācās ar Uzdevumi.lv”:

Iepazīšanās sērija

publicēts: