Palīgsmācībās.lv piedāvā jaunu online video kursu 4.-6. klases skolēniem “Vācu valoda sākumskolai”, kas palīdzēs apgūt vācu valodas pamatus un nostiprinās jau esošās zināšanas bērnam viegli uztveramā veidā.


Kāpēc izvēlēties šo kursu?
 

Īsi un koncentrēti par svarīgāko: 20 video ieraksti, lai apgūtu vācu valodas gramatiku, burtu un vārdu izrunu, alfabētu, vārdšķiras, rakstības likumus, runāšanu teikumos un citas mācību tēmas. Svarīgākās mācību tēmas, kas bērnam jāapgūst skolā.

Dažādi mācību materiāli: video ieraksti papildināti ar mājasdarbiem un darba lapām, lai bērns varētu nostiprināt video nodarbībā apgūtās mācību tēmas un patstāvīgi trenētos.

Ērti! Video kursa formāts ļauj veidot elastīgu mācību grafiku, lai bērns var mācīties sev piemērotā laikā, vietā un tempā. Turklāt, kursu un mācību materiālus var skatīt atkārtoti - tik reizes, cik nepieciešams!

Skolotāja ar pieredzi: kursu vada vācu valodas skolotāja Anita Akmentiņa, kura pedagoga izglītību ieguvusi Vācijā. No 2013. gada Anita savas zināšanas nodod lieliem un maziem skolēniem Latvijā, kā arī māca valodu pieaugušajiem. Katra Anitas vadītā kursa nodarbība veidota ar dziļu izpratni un mīlestību pret valodu. 


Palīgsmācībās.lv - izdevīgāka un efektīvāka alternatīva privātskolotāja nodarbībām!

Kursa cena: 59,99 eur (tikai 2,99 eur par nodarbību) vai apmaksa divos dalītos maksājumos (2 x 34,99 eur).

UZZINĀT VAIRĀK PAR KURSU   


Jaunumu saņemšana! Ja vēlaties būt informēti par jaunākajiem kursiem, nodarbībām vai citiem Palīgsmācībās.lv jaunumiem, pierakstieties ziņojumu saņemšanai e-pastā.

Ja radušies kādi papildu jautājumi, gaidīsim ziņu uz mūsu e-pasta adresi: info@paligsmacibas.lv.

 

 

publicēts: