Līdz ar tehnoloģiju ienākšanu mūsu dzīvēs veids, kā skolēns mācās un uztver informāciju, ir būtiski mainījies - visu gribas uzzināt ātri, viegli, īsi un koncentrēti. Ja bērnam skolā ir grūtības izprast mācību tēmas, nereti kā risinājums tiek meklētas papildu nodarbības pie privātskolotāja.


Vēlamies iepazīstināt ar jaunu mācīšanās pieeju - Palīgsmācībās.lv online video kursiem, kas izmaksu, laika un ieguvumu ziņā būs efektīvāk nekā privātskolotāja meklējumi. Online video - tas nozīmē, ka bērnam nav jāpieslēdzas tiešsaistes nodarbībām, jo mācības notiek, skatoties profesionālu skolotāju sagatavotus mācību video ierakstus.



1. Pieejami

Pedagogu noslodze un jaunu skolotāju trūkums ir daži no iemesliem, kāpēc vecākiem ne vienmēr izdodas atrast piemērotu privātskolotāju attiecīgajā mācību priekšmetā. Pat ja tas izdodas - bērna ikdiena ir jāpakārto vēl vienam grafikam, un tas var būt izaicinoši (sevišķi, ja nodarbības atrodas tālu no dzīvesvietas).

Palīgsmācībās.lv kursi nav piesaistīti konkrētiem nodarbību laikiem, jo bērns mācās ar video ierakstu palīdzību. Ieraksti ir pieejami jebkurā skolas posmā: kā palīdzība, nostiprinot zināšanas paralēli mācībām skolā; soli pa solim gatavojoties eksāmenam; kā risinājums, ja pēc ilgstošas prombūtnes ir grūtības tikt līdzi klases mācību tempam.

2. Ērti

Bērnam nebūs jāatsakās no saviem vaļaspriekiem vai ārpusstundu nodarbībām, lai paspētu uz privātskolotāja konsultāciju.

Online kursu bērns var “ieslēgt” un “izslēgt” pēc vajadzības un skatīties no jebkuras ierīces, kurā pieejams internets. Bērns var mācīties mājās, esot ilgākā ceļojumā vai jebkurā citā brīvā brīdī. 

Mācību tēmas ir sadalītas kā atsevišķas video nodarbības, tāpēc skolēns var mācīties tā, kā ir ērtāk - iet visu kursu no sākuma līdz pat beigām vai skatīties tikai tās tēmas, kurās konkrētajā brīdī vajadzīga palīdzība. Turklāt video skatāmi atkārtoti, tos iespējams attīt atpakaļ vai pauzēt.

3. Motivējoši

Online formāts bērnu motivē mācīties patstāvīgi, jo savu laiku plāno viņš pats! Uzsākot kursu, kopīgi varat vienoties par termiņu, kādā bērnam jānoskatās visas nodarbības un jāizpilda video nodarbībām pievienotie mājasdarbi.

Kopā ar video nodarbību ierakstiem bērns iegūst pieeju arī citiem vērtīgiem mācību materiāliem. Šī ir iespēja veltīt laiku ne tikai, lai noklausītos skolotāja stāstīto, bet arī, lai trenētos papildus, izprotot un iedziļinoties mācību tēmās. Vislabākā motivācija arī turpmāk mācīties centīgāk būs labs rezultāts pārbaudes darbā vai eksāmenā!

4. Izdevīgi

Likumsakarīgs ir jautājums no vecākiem - cik tas maksā? Atkarībā no izvēlētā kursa cena par vienu nodarbību ir tikai 1,99 līdz 2,99 eiro. Pilna maksa par vienu kursu ir robežās no 59,99 līdz 89,99 eiro - atkarībā no attiecīgā kursa un tajā iekļauto nodarbību skaita. Maksāt iespējams vienā vai vairākos dalītos maksājumos. Ilgtermiņā šāds ieguldījums ir izdevīgāks nekā privātskolotāja konsultācijas, jo kurss pieejamas neierobežotu laiku.



Īpašās cenas šobrīd!
 

"Vācu valoda sākumskolai" - iepazīšanās cena - 35,99 eiro

"Angļu valoda 9. klasei" - iepazīšanās cena - 35,99 eiro

"Matemātika 3. klasei" un "Latviešu valoda 3. klasei" - pērkot vienu no kursiem, otru iegādājies ar 50% atlaidi (aizpildot pieteikuma formu)



"Šie kursi nāca īstajā laikā! Jau kādu laiku domājām par to, ka vajadzētu bērnam meklēt privātskolotāju, kurš palīdzētu aizlāpīt zināšanu robus, lai vēlāk nerastos vēl lielākas mācību grūtības. Uzgājām informāciju par kursu un pieteicāmies. Lieliski, ka nekur nav jābrauc! Video nodarbības vari skatīties, kad vien vēlies - pēc skolas, pirms treniņa, brīvdienās. Skolotājas vienkāršais stāstījums palīdzēja manam dēlam saprast lietas, kurās līdz šim bija bijušas problēmas!" 

Kristīne, 3. klases skolnieka mamma


www.palīgsmācībās.lv - online kursi maziem un lieliem! Platforma tapusi sadarbībā ar lielāko izglītības portālu Uzdevumi.lv. 
* Pierakstieties jaunumiem un uzziniet aktualitātes pirmie! PIETEIKTIES JAUNUMIEM

 

publicēts: