Jauna mācīšanās pieeja ikvienam skolēnam - online video kursi no Palīgsmācībās.lv. Jau otro gadu skolēniem un viņu vecākiem palīgā nāk kursi, kas palīdz bērnam patstāvīgi apgūt un atkārtot mācību tēmas, uzlabot atzīmes, sagatavoties pārbaudes darbiem un eksāmeniem!


Ko piedāvā Palīgsmācībās.lv?

Video nodarbības, kas papildinātas ar digitāliem mājasdarbiem un citiem mācību materiāliem - darba lapām, izglītojošām spēlēm vai citiem noderīgiem materiāliem.

Palīgsmācībās.lv mērķis ir palīdzēt skolēniem un viņu vecākiem, piedāvājot alternatīvu mācīšanās veidu, kas būtu ērts, viegli pieejams un izdevīgs. Privātskolotāju konsultācijas bieži vien ir dārgs vai ģimenei neērts veids - paiet ilgs laiks, lai atrastu “īsto” privātskolotāju, nepieciešams izbrīvēt laiku, lai nogādātu bērnu uz konsultāciju un no tās... Ne vienmēr risinājums ir arī grupu nodarbības klātienē vai attālināti, jo skolēnu nedēļas grafiks (sporta nodarbības, mūzikas skolas vai mākslas skolas apmeklējums, citi pulciņi) var būt grūti apvienojams ar citām norisēm, kur prasīta dalība konkrētās dienās vai laikos.
 


 

Ērti un izdevīgi mācībām jebkurā laikā

Palīgsmācībās.lv kursi nav piesaistīti konkrētiem nodarbību laikiem, jo bērns mācās ar video ierakstu palīdzību jebkurā sev ērtā laikā no jebkuras ierīces, kurā pieejams internets. Kopā ar video nodarbību ierakstiem bērns iegūst pieeju arī citiem noderīgiem mācību materiāliem, un pēc katras nodarbības pilda mājasdarbu, lai nostiprinātu video nodarbībā apgūtās zināšanas. Mācīšanos iespējams organizēt sev ērtā un atbilstošā tempā - vienu nodarbību nedēļā vai vairākas nodarbības dienā! 

Šobrīd pieejami kursi attiecīgā mācību priekšmeta tēmu apguvei kādā noteiktā klasē - nostiprinot zināšanas, atkārtojot tēmas, gatavojoties pārbaudes darbiem, semestru noslēgumu darbiem. Tāpat pieejami arī ekspress kursi, lai sagatavotos kādam konkrētam eksāmenam - koncentrēti, par būtiskāko, atkārtojot nozīmīgākās lietas, lai izprastu mācību tēmas un stiprinātu savu pārliecību pirms nozīmīgiem valsts pārbaudes darbiem. Turklāt, vienas nodarbības cena ir tikai 1,99€ - 2,99€.


 

Aktuālie kursi

Patlaban iegādei pieejami seši online video kursi dažādām vecuma grupām, kuri tapuši sadarībā ar pieredzējušiem un aizrautīgiem pedagogiem. Pieeja kursam ir bez ierobežojuma - kursa materiālus pēc iegādes iespēja izmantot kaut vairāku gadu garumā.
 

 MATEMĀTIKA 9. KLASEI - 30 nodarbības ar risinājumiem un skaidrojumiem 9. klases eksāmena paraugam. Lai ātri un efektīvi sagatavotos matemātikas eksāmenam!
 

 MATEMĀTIKA 10. KLASEI - 36 nodarbības, lai apgūtu un nostiprinātu 10. klases “Matemātika I” mācību tēmas, uzlabotu atzīmes, iegūtu pārliecību pārbaudes darbos un laicīgi gatavotos matemātikas optimālā līmeņa eksāmenam.
 

 MATEMĀTIKA 3. KLASEI - 35 nodarbības, lai palīdzētu bērnam apgūt matemātikas pamatus soli pa solim - nostiprināt zināšanas, atkārtot grūtākās mācību tēmas, iegūt pārliecību par saviem spēkiem un mācīties patstāvīgi!
 

 LATVIEŠU VALODA 3. KLASEI - 35 nodarbības par latviešu valodas pamatprincipiem, lai nostiprinātu zināšanas, izprastu mācību tēmas uz kurām tālāk balstās mācības skolā, uzlabotu atzīmes un sagatavotos pārbaudes darbiem. 
 

 ANGĻU VALODA 9. KLASEI - 20  nodarbību kurss skolēniem, kuri vēlas īsā un koncentrētā veidā atkārtot svarīgākās angļu valodas tēmas un gatavoties gaidāmajam eksāmenam. Gramatika un laiku lietojums angļu valodā!
 

 VĀCU VALODA SĀKUMSKOLAI - 20 nodarbības 4. - 6. klases skolēniem, kuri apgūst vācu valodu kā otru svešvalodu. Viegli uztveramā veidā bērns iemācīsies vācu valodas pamatus un nostiprinās esošās zināšanas.
 

AIZPILDĪT APTAUJU   


www.palīgsmācībās.lv - online kursi maziem un lieliem! Platforma tapusi sadarbībā ar lielāko izglītības portālu Uzdevumi.lv. 
* Pierakstieties jaunumiem un uzziniet aktualitātes pirmie! PIETEIKTIES JAUNUMIEM

 

publicēts: