Veiksmīgi aizvadīta Uzdevumi.lv matemātikas konkursa “Matemātiskais ķēriens” 1. kārta, kura norisinājās no 19. līdz 23. februārim. Konkursam pieteicās vairāk nekā 40 000 dalībnieku no visas Latvijas, kuri savu matemātisko ķērienu demonstrēja trīs konkursa dienās: 19. februārī (2., 5., 8., 12. klase), 21. februārī (3., 6., 9., 11. klase) un 23. februārī (4., 7., 10. klase). 

Lai noskaidrotu, kā Jūsu bērnam ir veicies 1. kārtā, klikšķiniet uz pogas! Atgādinām, ka konkursa 2. kārtā piedalās skolēni, kuru rezultāts 1. kārtā ir vismaz 40%. 

Apskatīt konkursa rezultātus 


Visi 1. kārtas dalībnieki neatkarīgi no iegūtā rezultāta piedalījās izlozē, kurā bija iespēja laimēt ģimenes biļeti uz zinātnes centru “Vizium”. Balvas ir laimējuši:

  • G. Avotiņš no 4. klases
  • S. Gredasova no 8. klases
  • M. M. Rudaks no 12. klases

Apsveicam! Par balvu saņemšanu ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi, rakstot uz Uzdevumi.lv profilā norādīto e-pasta adresi. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.


Konkursa 2. kārta norisināsies no 4. marta līdz 8. martam. Sagatavoties konkursa 2. kārtai ir iespējams ar īpaši tai izstrādātiem un pielāgotiem treniņuzdevumiem. Konkursa sagatavošanās uzdevumi pieejami sadaļā “Virtuālā skola” skolēniem ar aktīvu PROF pakalpojumu.

Atvērt treniņuzdevumus 

Konkursa rezultāti un uzvarētāji tiks paziņoti 20. martā.
 

publicēts: