Skolēnu vecākiem ne vienmēr ir iespēja būt klāt visos bērna mācību procesos, tādēļ ir lieliski apzināties, ka mācību procesā talkā var nākt mācību palīglīdzeklis - lielākais izglītības portāls Uzdevumi.lv. Ar "PROF" pakalpojumu zināšanu apguve var kļūt vieglāka, ērtāka un patstāvīgāka!

Kas ir “PROF” pakalpojums?

“PROF” ir portāla Uzdevumi.lv maksas pakalpojums, kas skolēniem palīdz apgūt un nostiprināt skolas mācību vielu. Ar “PROF” bērns saņem pieeju vairāk nekā 10 000 000 uzdevumu pareizajām atbildēm un skaidrojumiem, kā arī valsts pārbaudes darbu treniņuzdevumiem - pilnu komplektu, lai sagatavotos jebkuram mājasdarbam, ieskaitei vai eksāmenam.

Kādas ir PROF pakalpojuma priekšrocības?

Skolēniem portāls Uzdevumi.lv ir lielisks un nenovērtējams palīgs skolas gaitās. Izvēloties PROF maksas pakalpojumu, mācīties ir vēl vieglāk, ātrāk un ērtāk! Tāpat arī uzdevumu izpilde bērnam kļūst vieglāka,  jo viņš attīsta kritiskās domāšanas prasmes, iemācās patstāvīgi analizēt savus rezultātus un mācīties no kļūdām, lai uzlabotu savu sniegumu. Bērns kļūst pārliecinātāks par savām spējām. 

Protams, arī vecāku ticība bērna spēkiem un iesaite mācību procesā ir svarīga, taču ne vienmēr ir iespēja būt klāt visos mācību procesos. Tāpēc “PROF” pakalpojums var atvieglot arī vecāku ikdienu, nodrošinot bērnam mācību atbalstu. Ar “PROF” bērns iegūst:

  • Pareizās atbildes uzreiz pēc uzdevuma izpildes;
  • Skaidrojumu uzdevumiem, kurus bērns neizprot;
  • Piekļuvi diagnosticējošo darbu un eksāmenu treniņuzdevumiem.

Kāpēc izvēlēties PROF pakalpojumu?

Sarežģītas situācijas ir vieglāk pārvarēt, ja ziniet, ka saņemsiet atbalstu un palīdzību. Tāpat arī mācībās – ir vieglāk izprast mācību tēmu vai sagatavoties ieskaitēm, ja ir saprotama uzdevuma būtība. Ar to lieliski palīdz tikt galā “PROF”, jo tas vienmēr bērnam ir “pa rokai”. 

Vecāku aptaujas dati rāda, ka visvairāk "PROF" pakalpojumu vecāki izvēlās un novērtē, jo tas:

  • palīdz uzlabot bērna sekmes dažādos mācību priekšmetos;
  • palīdz sagatavoties ieskaitēm un valsts pārbaudes darbiem;
  • sniedz risinājuma soļus visiem uzdevumiem, kas palīdz arī vecākiem izskaidrot uzdevumus un mācību tēmas savam bērnam.

PROF uz gadu izdevīgāk! Pakalpojums uz gadu pieejams par 30€ jeb tikai 2,50€ mēnesī (standarta ikmēneša maksa 5,99€).


Šajā dinamiskajā ikdienas ritmā laika trūkums var skart ikvienu. Tāpēc ir vērtīgi, ja bērnam ir iespēja jebkurā brīdī, neatkarīgi no atrašanās vietas, atkārtot mācību vielu vai trenēties ieskaitēm patstāvīgi.

Pieslēgt bērnam PROF
 

publicēts: